Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Marka

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Yurt Dışından Gelsin

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

Yapışkanlı Folyo

için 3,277 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç

Yapışkanlı Folyo

Yapışkanlı folyo kaplanan obje ya da yüzeyin şeklini alan ince plastik PVC malzemeden üretilen bir yapı malzemesidir. Isı gördüğünde esner ve arkası yapışkanlıdır. Genel olarak 80 – 90 mikron kalınlığında üretilen ürünler pek çok alanda kullanılır. Deterjan, buhar, nem ve su gibi faktörlerden etkilenmeden uzun yıllar kullanılabilir. Pürüzsüz ve düz alanların tamamında kaplama amacıyla kullanılabilen yapışkanlı folyolar mermer, cam, plastik, metal, saten duvar ve daha çok çok yüzeyde tercih edilir. Ahşap yüzeylerinin görünümünün değiştirilmesinde ya da fayans kaplama gibi ihtiyaçlarda satın alınabilir. Yapışkanlı folyo ürünlerinin çok geniş bir kullanım alanı vardır. Masaların çiziklerini kapatabileceğiniz gibi zarar görmüş mutfak duvarlarınızı iyileştirmek amacıyla kullanabilirsiniz. Özellikle kendinden yapışkanlı folyo çeşitleri zor alanlardaki kaplama işlemleri için oldukça idealdir. Harici bir biçimde yapışkan ihtiyacı istemeden bünyesinde barındırdığı kimyasalların aktif edilmesiyle yapışma sağlayan bu ürünler geniş bir kullanım alanına sahiptir. Eğer uzun yıllardır kullandığınız laminat parkelerinizin görümünden memnun değilseniz parkelerinizi değiştirmek yerine yapışkanlı folyo kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu ürünler evin mutfak, banyo, tuvalet gibi ıslak olabilen alanlarında da kullanılır. Duş başlığına yakın bölgelerde yer alan fayanslardaki kireçler zamanla kötü bir görünüm oluşturabilir. Bu kötü görüntünün önüne geçmek için yapışkanlı folyo kullanabilirsiniz. Yapışkanlı folyo kaplama işleminin sunduğu pek çok avantaj bulunur. Bu avantajların en başında ürünün, objenin kullanım ömrünü uzatmak gelir. Öte yandan bakıldığında bu kaplama işlemi sayesinde iyi bir görünüm elde edilir. Çünkü yapışkanlı folyo çeşitleri görünüm ve tasarım açısından geniş bir yelpazede üretilirler. Kullanıcılar ihtiyaçlarına, evlerinin ya da işyerlerinin tarzına, tasarıma ve modele göre seçimler yapabilirler. Özellikle yeni moda akımları yeni ve eskinin bir bileşimi şeklinde ortaya çıkar. Yapışkanlı folyo çeşitleri ile modern görünümlü obje ya da ürünlerinize retro ve klasik bir hava katabilirsiniz. Yapışkanlı folyo ahşap görünümü verebileceği gibi mermer görünümü de sağlayabilir. Yapacağınız seçimlerde ilk olarak ihtiyaçlarınızı ikinci olarak da elde edeceğiniz görünümü belirlemeniz gerekir. İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize uygun olan bir ürün ile eşyalarınızı çok daha uzun süre kullanabilirsiniz. Siz de birbirinden farklı modeldeki yapışkanlı folyo çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Bu ürünler dışında duvar tasarımlarınız için duvar kağıdı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yapışkanlı Folyo İle Farklı Görünümler Elde Edilebilir

Yapışkanlı Folyo İle Farklı Görünümler Elde Edilebilir

Yapışkanlı folyo nerelerde kullanılır, nasıl kullanılır gibi soruların cevabını satın almadan önce cevaplamalısınız. Bu ürünleri yüzey kusurlarını kapatmak için kullanabileceğiniz gibi bambaşka görünümler elde etmek için de kullanabilirsiniz. Farklı stillere sahip ürünler yaratacağınız gibi aynı zamanda ürünlerinizin sağlamlığını da artırırsınız. Eğer yapışkanlı folyo uygulaması iyi ve düzenli bir şekilde yapıldıysa bir başka kişi tarafından algılanması oldukça zor olacaktır. Bu ürünler genel olarak mutfak dolaplarını kaplamak için tercih edilip kullanılsa da oldukça geniş bir kullanım alanı vardır. Bu bakımdan düşünüldüğünde satın alınacak yapışkanlı folyonun hangi amaçlarla kullanılacağı belirlenmeli ve o yönde bir seçim yapılmalıdır. Bazı kullanıcılar harici olarak yapıştırmak üzere bu ürünleri satın alabilirler. Kullanıcılar kendinden yapışkanlı modeller yerine bu tarz ürünleri tercih edecekse, seçim ve kullanım kısmında bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Bunların en başında kullanacağınız yapışkanın niteliği gelir. Yapışkanlı folyo fiyatları içerdiği yapışkanın miktarına ve folyonun desenine göre değişkenlik gösterebilir. Eğer harici olarak bir yapıştırıcı kullanacaksanız ilk olarak kaplama yapmak istediğiniz yüzeyin özelliklerini dikkate almalısınız. Eğer hassas ve kolay zarar verebileceğiniz bir yüzeyde çalışıyorsanız tutkalın miktarı konusunda özenli davranmalısınız. Gereğinden fazla tutkal ya da bir diğer yapıştırıcı eşyanızın yüzeyini bozabileceği gibi taşmalar da meydana getirebilir. Eğer kendinden yapışkanlı folyo çeşitlerini tercih eder ve bütün adımları doğru bir biçimde gerçekleştirirseniz uzun süre kullanabileceğiniz kullanımlar elde edersiniz. Su geçirmez ve nem tutmaz özelliklere sahip olmaları açısından aklınıza gelebilecek çoğu alanda kullanılırlar. Banyo ve tuvalet gibi alanlarda sıkça tercih edilen yapışkanlı folyolar yıllar boyu güvenle kullanılabilirler. Çünkü bu amaçlar için üretilen folyolar su lekelerine karşı dayanıklı olarak üretilirler. Bunun yanı sıra yapışkan özellikleri sudan etkilenmez ve kenar ve köşelerinden açılmalar yapmaz. Özellikle siyah mermer desenli yapışkanlı folyo çeşitleri banyo ve tuvaletlerinize derin görüntüler oluşturmanızı sağlayabilir. Bu gibi özel tasarımlı ürünlerin yanı sıra hoşunuza giden dünya manzaralarını da yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Yaşam alanlarınıza sevdiğiniz ve hoşunuza giden görüntüleri yapıştırmak size mutluluk katabilir. Banyo yaparken karanlık bir ortam isteyebileceğiniz gibi aydınlık ve manzaralarla bezenmiş bir ambiyans da hayal edebilirsiniz. Her iki ihtimalde de istek ve ihtiyaçlarınız belirli olacaktır. Bu ürünleri ruh halinizi etkilemek amacıyla da seçebilirsiniz. Farklı renkler farklı ruh hallerine yol açacağı için bu amaçta bir seçimde de bulunabilirsiniz.

Evinize Şık Görünümler Katacak Yapışkanlı Folyo Modelleri

Evinize Şık Görünümler Katacak Yapışkanlı Folyo Modelleri

Tercih edeceğiniz desenli yapışkanlı folyo çeşitleri ile pek çok farklı görünüm elde edebilirsiniz. Modern çizgileri daha klasik hale getirebileceğiniz gibi klasik çizgilerinizi de retro tarza çevirebilirsiniz. Yapışkanlı folyo ürünleri görünümlerinin yanı sıra farklı amaçlar için de tercih edilir. Bu amaçlara örnek olarak çocukların tuvalet eğitimleri verilebilir. Küçük yaştaki çocuklar tuvalete alışma sürecinde belirli korkular yaşayabilirler. Oldukça yabancı oldukları bu mekânı onlara sevdirebilmek için bu ürünler tercih edilebilir. Çocuk tuvaletin basıklığından, renksizliğinden ya da renginden korkuyor olabilir. Böyle zamanlarda onun hoşuna gidebilecek renk ve tasarımlardaki yapışkanlı folyo ürünlerini satın alabilirsiniz. Böylece hem iyi bir tuvalet görünümüne sahip olacak hem de çocuğunuza tuvalet eğitimini rahatça verebileceksiniz. Diğer yandan banyo, tuvalet ya da mutfak gibi alanlarda tercih edeceğiniz yapışkanlı folyo çeşitlerinde ışık oyunlarından da faydalanabilirsiniz. Üretilen ayna görünümlü yapışkanlı folyo çeşitleri yapılacak ışık oyunu için fonksiyonel olabilir. Görünümleri itibariyle aynaymış görüntüsü veren bu ürünler yaşam alanlarınıza farklı bir hava katabileceği gibi daha geniş bir görünüm de sağlayabilir. Bu gibi seçimlerle mekânlarınızdaki renkleri daha iyi yansıtabilirsiniz. Dekoratif çözümler sunmak amacıyla üretilen yapışkanlı folyolar yaşam alanlarını renklendirmek ve güncellemek amaçlı kullanıldıkları gibi bazı teknik çözümler için de kullanılır. Gri yapışkanlı folyo modelleri görünüm amaçlı tercih edilmelerinin yanı sıra teknik sorunları kapatmak için de kullanılabilir. Bu gibi yapışkanlı folyolar kırılma, esneme, lekelenme, aşınma, pürüzleşme gibi pek çok durumu kapatmak için satın alınır. Bu gibi istenmeyen durumları kapatmak için kullanılan ürünler pratik ve akılcı çözümler sunarlar. Pek çok desen ve renk seçeneği ile piyasaya sunulan yapışkanlı folyolar diğer malzeme formları ile beraber kullanılarak farklı görünümler elde edilebilir. İster zeminlerde ister duvarlarda isterseniz de mobilyalarınızda kullanabileceğiniz bu ürünler belki güncellediğiniz hayat tarzınıza yardımcı olabilir. Mobilyalarınızı daha retro bir modelle değiştirdiyseniz evinizdeki diğer görünümleri uygun bir yapışkanlı folyo sayesinde değiştirebilirsiniz. Yapısal olarak ihtiyaçlara göre farklı içerik ve kalınlıklarda üretilen folyolar ihtiyaçlar doğrultusunda seçilmelidir. Özellikle mermer görünümlü yapışkanlı folyo modelleri geniş bir kullanım alanına sahiptir. Öte yandan bakıldığında zemin için üretilen ürünler mutfak dolapları için olanlardan ya da banyo duvarı için tasarlananlardan farklı özelliklere sahiptir denebilir. Zemin için üretilen modeller daha kalın üretilirler ve üretim malzemeleri de daha dayanıklıdır.

Yüzeyleri Koruyan Yapışkanlı Folyo Modelleri

Yüzeyleri Koruyan Yapışkanlı Folyo Modelleri

Tercih edeceğiniz folyolar sayesinde orijinal hallerine zarar vermeden eşya ve mobilyalarınızı koruma altına alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman çıkarabileceğiniz bu ürünler sayesinde istenmeyen durumlarla karşılaşmasını istemediğiniz eşyalarınızı kaplayabilirsiniz. Özellikle mutfak dolapları için yapışkanlı folyo çeşitleri kolayca yapıştırılabilir ve sökülebilir. Değişen mutfak tarzınıza ya da yeni aldığınız bir mutfak mobilyasının renklerine göre mutfak dolaplarınızın bütün görünümünü kolay ve pratik bir biçimde değiştirebilirsiniz. Böylesi bir imkân ev içerisinde görünüm açısından bir ferahlık sağlayabilir. Çok beğendiğiniz davlumbaza ya da yemek masasına uygun olarak değiştireceğiniz folyolar ile etkili görünümler elde edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından pek bilinmese ve kullanılmasa da bu ürünler camlar için de fonksiyoneldir. Cam kaplama işlemleri için pek çok model, renk ve desendeki ürünleri satın alabilirsiniz. Cam yapışkanlı folyo çeşitleri bu bakımdan geniş bir kullanım imkânına sahiptir. Camları kapatmak için kullanabileceğiniz gibi koruma amaçlı da kullanabilirsiniz. İster cam ister mobilyalarınız için kullanıyor olun her ihtimalde de basit bir işlemle etkili görünümler elde edebilirsiniz. Folyolarla ister kusurları kapatabilir isterseniz de bambaşka bir görünüm sağlayabilirsiniz. Dolaplarınızın görünümünü ve renklerini değiştirmek için boyamak bir seçenek olabilir. Ancak boyama yerine tercih edeceğiniz yapışkanlı folyolar hem maliyet hem zaman açısından büyük avantajlar sağlar. Oldukça basit bir şekilde uygulanan ve adapte edilen folyolarla kısa süre içerisinde bütün dolaplarınızın görünümünü değiştirebilirsiniz. Büyük yetenekler ve teknik beceriler gerektirmeden herkes tarafından uygulanabilen bu ürünlerle istenilen zamanda tercih edilen değişiklikler yapabilirsiniz. Konseptler yaratmak ve bozmak için oldukça ideal bir üründür. Eğer geleneksel figür ve motiflere ilgi duyuyorsanız çini desenli yapışkanlı folyo modellerini inceleyebilirsiniz. Çinili modeller banyonuzda ya da mutfağınızda geleneksel görüntüler sağlayacaktır. Ek obje ve dekorasyonlarla bu çini figürlerini destekleyebilir ve etkili görünümler elde edebilirsiniz. Bu gibi geleneksel modellerin yanı sıra daha modern görünümlü geometrik şekilli ya da çizgili folyolar tercih edilebilir. Bu tip folyolar istenilen bütün zemin ve yüzeyler için kullanılır.

Objelerin Ömrünü Uzatan Yapışkanlı Folyo Modelleri

Objelerin Ömrünü Uzatan Yapışkanlı Folyo Modelleri

Yapışkanlı folyo beyaz, gri, siyah, yeşil ya da farklı bir renkte satın alınabilir. Satın alma süreçlerinize doğrudan etki edecek olan faktör ihtiyaçlarınız ve hayat tarzınızdır. Bir yüzeyin kusurlarını kapatmak için ya da geniş yüzeyleri korumak için bir ürün seçiyor olabilirsiniz. Kullanım amacınızı belirledikten sonra folyonun yüzeyde nasıl görünmesini istediğinize karar vermelisiniz. Doğru sorulara verilen kararlar doğru ürüne ulaşmanızı sağlayacak olan bir yoldur. Diğer yandan seçtiğiniz ürünün talimatlarına uymanız gerekir. Her ürün farklı amaç ve ihtiyaçlar doğrultusunda üretildikleri için birbirinden farklı kullanım şekilleri bulunur. Seçtiğiniz ürün için üretilen kılavuza uyarak ürünlerinizi daha efektif kullanabilirsiniz. Satın aldığınız desenli ya da renkli yapışkanlı folyo modelleri genel itibariyle aynı mantıkla kullanılır. Yapışkanlı kısımda koruyucu olan tabaka çıkarılarak yapışkan kısım açığa çıkarılır. Ancak bu koruyucu olan tabaka çıkarılmadan önce ölçme işlemleri yapılmalıdır. İlk olarak yapışkan açılmadan folyo adapte edilecek yüzeye prova edilmeli ve ona göre kesme işlemleri yapılmalıdır. Ölçme ve kesme işlemleri yapılıp tam olarak nasıl yapıştırılacağına karar verildikten sonra koruyucu tabaka çıkarılmalı ve yüzeye bir köşeden olmak suretiyle yapıştırılmalıdır. Yapıştırma esnasında baloncuklar ya da katlanmalar yaşanmaması için köşeden ya da kenardan diğer yöne doğru gitmek büyük önem arz eder. Aksi takdirde tekrar sökmek durumunda kalabilir ya da ürününüzü kullanılamaz hale getirebilirsiniz. Ürünü yüzey ya da zemine adapte ederken ek materyaller kullanabilirsiniz. Kart ya da spatula gibi düz yüzeylere sahip araçlarla keskin ve düz yüzeyler elde edebilirsiniz. El ile yapılan adaptasyon işlemlerinde genel itibariyle baloncuklar meydana gelir. Özellikle fayans yapışkanlı folyo modellerinde kart gibi yardımcı bir araç kullanmak hem işlemlerin hızlı bir biçimde hem de baloncuk oluşturmadan güvenli bir biçimde gerçekleştirilmesini sağlayacaktır. Düzenli görünümler elde etmek için tercih edilen folyoları adapte ederken oluşturulan istenmeyen görüntüler amacına hizmet etmeyecektir. Bu gibi durumlardan kaçınmak için ilk olarak doğru ürün seçimi yapılmalı, ardından kılavuza uyulmalı ve bir araç yardımıyla adaptasyon işlemi gerçekleştirilmelidir. Bu ürünler zemin ya da mobilya kaplamalarının yanı sıra yaygın olarak duvar kâğıdı yerine de kullanılırlar. Uzun ömürleri, kullanım kolaylıkları ve kolay uygulanabilir olmalarından dolayı çoğu zaman duvar kâğıtları yerine tercih edilirler. Duvar kâğıdı alternatifi olarak üretilen modeller farklı yaşam alanları için üretilirler. Mutfak, salon ya da banyo yapışkanlı folyo çeşitleri markalar tarafından üretilirler. Duvar kâğıdı olarak seçeceğiniz ürünleri hangi oda için kullanacağınız büyük önem arz eder. Çocuk ya da genç odaları için üretilen modellerle yatak odası ya da salon için modeller oldukça farklıdır. Yapacağınız seçimlerde ilk etapta kullanım amacınızı belirlemelisiniz.

Yaşam Alanlarınızı Süsleyecek Yapışkanlı Folyo Çeşitleri

Yaşam Alanlarınızı Süsleyecek Yapışkanlı Folyo Çeşitleri

Duvarları ya da mobilyaları kaplamak için üretilen ürünlerin yanı sıra buzdolabı yapışkanlı folyo çeşitleri de bulunabilir. Buzdolapları için kullanılan folyolar yüzeydeki istenmeyen görünümleri kapatmak için kullanılabileceği gibi buzdolabının rengini baştan aşağı değiştirmek için de kullanılabilir. Öte yandan bakıldığında buzdolabı için tercih edilen ürünler diğer mutfak eşyaları ile uyum için de fonksiyoneldir. Her ne kadar buzdolabınız yeni ve şık olsa da diğer ürünlerle uyum sağlamaları açısından rengi değiştirilebilir. Hayatınızda ya da yaşam alanınızda bir değişiklik yapmak istediğiniz zamanlarda da herhangi bir teknik sebep olmadan bu ürünleri kullanabilirsiniz. Mutfak için yapışkanlı folyo çeşitlerini satın alabilir ve bütün mutfak dolaplarınızın rengini kolayca değiştirebilirsiniz. Pratik ve hızlı bir biçimde birkaç saat içinde bütün mutfağınızın görünümü ve havası değişebilir. Özellikle mutfağın tezgâh duvarları için üretilen folyolar yağ ve lekelere karşı etkilidir. Leke ve yağları tutmayan oldukça hijyenik olan bu ürünler rahatça kullanılabilir. Nem ve suya karşı dayanıklı olmaları sebebiyle de rahatça silinebilir ve deterjanlarla temizlenebilir. Özellikle su geçirmez yapışkanlı folyo olarak üretilen modeller bulunabileceği gibi, hâlihazırda üretilen modeller de suya karşı dayanıklıdır. Ancak duşa kabin içerisinde ya da tuvalette kullanacağınız ürünlerin su geçirmez özellikte olduğuna doğrudan dikkat edebilirsiniz. Gün içerisinde yoğun bir şekilde suya maruz kalacakları için sudan etkilenmemeleri oldukça önemlidir. Aksi takdirde su ve yapışkan temas eder ve bu temas yapışkanın ömrünün azalmasına sebebiyet verir. Yapışkanın ömrünün azalmasıyla beraber ise folyo zamanla yüzeyden ayrılır ve kopma, düşme gibi istenmeyen durumlar ortaya çıkar. Bütün folyo çeşit ve modelleri için renk seçenekleriniz de mevcuttur. Beyaz, siyah, gri, yeşil, pembe, mavi ya da kırmızı yapışkanlı folyo çeşidini bulabilir ve yaşam alanınızın istediği yerinde kullanabilirsiniz. Tek renk ürünler satın alabileceğiniz gibi figür, desen ve işlemelerle geliştirilmiş olan ürünleri de tercih edebilirsiniz. Siz de birbirinden farklı ve dayanıklı yapışkanlı folyo çeşitlerini incelemek ve ihtiyaçlarınıza göre seçimler yapmak için sayfamızı ziyaret edebilir ve kolayca siparişlerinizi verebilirsiniz.