Hindistan Vizesi

Hindistan Vize Hizmeti

90,00 TL
49,00 TLKDV
DAHİL

'den başlayan fiyatlarla

%46 İndirim 41,00 TL Kazanç
Hemen AL Sepete Ekle
  • ORİJİNAL ÜRÜNE
    %100 DESTEK
  • ÖDEME
    KORUMA SİSTEMİ
  • İNTERNETTE
    GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
  • Tur Programı

  • Ek Hizmetler

  • İptal İade Koşulları

  • Taksit Seçenekleri

  • Soru ve Cevap

Vize başvurusu için gerekli evrakların tesliminde kullanılan, kargo / kurye ücreti alıcıya aittir.

Ekspresvize ile 3 Adımda vizeniz hazır!

1-Vizeniz için gerekli evrak listesini hazırlayın ve sizden teslim alalım.

2-Evraklarınızın uygunluğunu kontrol edelim, gerekli hallerde düzenleme yapalım. 

3-Başvurunuzu gerçekleştirip, tüm işlemlerinizi takip edelim ve vizeniz çıktığında adresinize teslim edelim.

Hindistan Turistik Vizesi için Gerekli Evraklar " Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler için Turistik Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Gidiş amacını belirten, Hindistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe.
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.

Hindistan Turistik Vizesi için Gerekli Evraklar " SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı) için Turistik Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Gidiş amacını belirten, Hindistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe.
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.

Hindistan Ticari Vizesi için Gerekli Evraklar " Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler için Ticari Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.
Faaliyet belgesi. (Son 3 ay tarihli)
Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
Davetiye (Davetiye ile birlikte, Hindistan'daki firmanın İNCORPORATİON CERTİFİCATE getirilmeli - firmanın antetli kağıdına basılmış, REGİSTRATİON NUMBER (Sicil Kayıt Numarası olmalı, eğer basılı değil ise davetiye altına not düşülüp; bu firma Hindistan'da kayıtlıdır.Kayıt sicil no belirtilmelidir.)

Hindistan Ticari Vizesi için Gerekli Evraklar " SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı) için Ticari Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.
Faaliyet belgesi. (Son 3 ay tarihli)
Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
SSK işe giriş bildirgesi.
Davetiye (Davetiye ile birlikte, Hindistan'daki firmanın İNCORPORATİON CERTİFİCATE getirilmeli - firmanın antetli kağıdına basılmış, REGİSTRATİON NUMBER (Sicil Kayıt Numarası olmalı, eğer basılı değil ise davetiye altına not düşülüp; bu firma Hindistan'da kayıtlıdır.Kayıt sicil no belirtilmelidir.)

Ekspresvize ile 3 Adımda vizeniz hazır!

1-Vizeniz için gerekli evrak listesini hazırlayın ve sizden teslim alalım.

2-Evraklarınızın uygunluğunu kontrol edelim, gerekli hallerde düzenleme yapalım. 

3-Başvurunuzu gerçekleştirip, tüm işlemlerinizi takip edelim ve vizeniz çıktığında adresinize teslim edelim.

Hindistan Turistik Vizesi için Gerekli Evraklar " Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler için Turistik Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Gidiş amacını belirten, Hindistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe.
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.

Hindistan Turistik Vizesi için Gerekli Evraklar " SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı) için Turistik Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Gidiş amacını belirten, Hindistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe.
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.

Hindistan Ticari Vizesi için Gerekli Evraklar " Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler için Ticari Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.
Faaliyet belgesi. (Son 3 ay tarihli)
Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
Davetiye (Davetiye ile birlikte, Hindistan'daki firmanın İNCORPORATİON CERTİFİCATE getirilmeli - firmanın antetli kağıdına basılmış, REGİSTRATİON NUMBER (Sicil Kayıt Numarası olmalı, eğer basılı değil ise davetiye altına not düşülüp; bu firma Hindistan'da kayıtlıdır.Kayıt sicil no belirtilmelidir.)

Hindistan Ticari Vizesi için Gerekli Evraklar " SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı) için Ticari Vize evrakları"

Pasaport (Geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.)
Vize Başvuru Formu ( Yolcular tarafından imzalanması gerekmektedir.)
2adet vesikalık resim. (Yeni çekilmiş ve arka fon beyaz olmalıdır.)
İkametgah belgesi yada isime kayıtlı fatura.
Maaş bordrosu (Son 1ay)
Antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe.( Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.)
Banka hesap cüzdanları.(Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli.)
Kimlik fotokopisi.
Faaliyet belgesi. (Son 3 ay tarihli)
Vergi levhası fotokopisi. (Son dönem)
SSK işe giriş bildirgesi.
Davetiye (Davetiye ile birlikte, Hindistan'daki firmanın İNCORPORATİON CERTİFİCATE getirilmeli - firmanın antetli kağıdına basılmış, REGİSTRATİON NUMBER (Sicil Kayıt Numarası olmalı, eğer basılı değil ise davetiye altına not düşülüp; bu firma Hindistan'da kayıtlıdır.Kayıt sicil no belirtilmelidir.)

Belirtilen ürün tutarı vize başvuru ve takip işlemleri hizmet bedeli olup, Konsolosluk ücretleri hariçtir. Vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması durumunda ödediğiniz Konsolosluk harç hücreti ve hizmet bedeli iade edilmemektedir.
75 TL ve üstü ürünlere taksit uygulanmaktadır.

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Acenteye Sor