Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Marka

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Yurt Dışından Gelsin

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

Klavye, Org, Synthesizer

için 769 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç

Klavye, Org, Synthesizer

Müzik tutkunları tarafından çok sevilen klavye, org ve synthesizer müzik aletleri, çeşitli özellikleriyle ve modelleriyle karşınıza çıkabilmektedir. Kısa dar ve geniş uzun nitelikteki tuşlardan meydana gelen klavye müzik aleti; çoğunlukla Batı gamına ait 12 notayı içermektedir. Elektronik tınıları oluşturabilen synthesizer ise, çoğunlukla bir ya da iki katlı klavye ile birlikte çalınmaktadır. Yeni nesil besteciler çoğunlukla bu müzik aletinde çalınabilmeye uygun nitelikte besteler oluşturmaktadır. Özellikle 1980’lerde popülerleşen org müzik aleti büyük boyutları ile karşına çıkabilmektedir. Klasik müzik için vazgeçilmez enstrümanlardan biri olan org, aynı zamanda pop, metal ya da rock parçaların çalınması için de uygun bir çalgıdır. Dilerseniz, siz de, sayfamızda yer alan geniş ürün yelpazesini inceleyerek yaptığınız müziğe ya da ilgi alanınıza göre klavye, org ya da synthesizer müzik aletleri modellerinden birine yönelebilirsiniz. Müzik aletleri hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için de, ürün bilgileri ve yorumları kısmına göz gezdirebilirsiniz. Müzik aletlerini daha önceden satın almış ve deneyimlemiş kullanıcıların değerlendirmeleri sayesinde size uygun olan enstrümanı seçerek müzik tutkunuzu yaşayabilirsiniz.

Klavye Hakkında Bazı Bilgiler

Klavye Hakkında Bazı Bilgiler

Klavye, tuşları olan bir müzik aletidir. Piyano veya klavyeli enstrümanlar - klavsen ve org- arasında yer alan klavye, mekanik ya da elektronik klavye olarak karşınıza çıkabilir. Müzik tutkusunu tuşlu enstrümanlar ile gidermek isteyenlerin çoğunlukla tercihi klavye modellerinden yana olmaktadır. Temel müzik becerilerini geliştirmek isteyenler için klavye kullanımı bilgilerinin pratik bir biçimde öğrenilmesinde yardımcı olmaktadır. Bu sebeple, klavye, eğitim klavyesi olarak da adlandırılmaktadır. Standart piyanodaki tuş boyutlarına sahip olan klavye, hem tek hem de çift elle kullanılabilir. Yerli ya da yabancı olmak üzere çeşitli müzik ritim kalıplarına sahip olan klavye çeşitleri hem sahne kullanımları hem de bireysel çalışmalarda kullanılabilecek niteliktedir. Yüzlerce hazır ses, dokunmatik ekran ve ses efektleri gibi özellikleri de barındırabilen klavye müzik aleti, kayıt işlemi yapabilmeyi de sağlarken SD kartlarda bulunan ses dosyalarını da oynatabilmektedir. İster profesyonelce ister amatörce müzik tutkusuna sahip olun, klavye müzik aleti, size çeşitli projelerde rahatlıkla kullanım imkanı sunmaktadır. Stüdyo, sahne gibi mekanlarda da kullanılan bu müzik aleti, çoğunlukla 61 ve 88 tuşlu seçenekleri ile piyasada bulunabilmektedir. Teknik bakımdan synthesizer modellerine benzese dahi; klavye müzik aletinin donanım açısından daha farklı nitelikleri bulunuyor. Klavyenin kullanımındaki yönetim kolaylığı ise, pedalların konforlu olmasından kaynaklanır ve aynı zamanda birçok sesi net bir şekilde sunabilecek kapasitededir. Ayrıca, müzisyenler, profesyonel kayıtlarını alırken de bu müzik aletinden yararlanabilmektedirler.

 Org Müzik Aleti

Org Müzik Aleti

Batı klasik müzik tarihindeki en eski çalgılardan biri olan org çoğunlukla müzik aleti kullanmayı öğrenmeye başlayanlar tarafından tercih edilebilir. Dünyanın birçok yerinde yaygın olarak kullanılan org müzik aleti her türlü sesi çıkartabilen bir enstrümandır. İçinde çok fazla boru bulunan org müzik aleti ayrıca, 7 oktavlık bir ses çıkartabilecek niteliktedir. Bu müzik aletinin çalışma prensibi, körük aracılığı ile hava basıncı verildikten sonra basınç içindeki borulardan geçer ve hava basıncı ile titreşim oluşması şeklindedir. Piyanoya benzer olarak çıkartılan org sesi her bir tuşu başka bir ses açığa çıkartan niteliktedir ve tuşlarına basıldıkça ses duyulmaya devam etmektedir. Pilli ya da adaptörleri ile çalınabilen org klavyeli bir çalgıdır. Markaya veya modeline göre tuş sayılarında farklılık olabilmektedir. Genellikle, org müzik aletinin tuşları arasında bir ağırlık farkı bulunmaz. Pedalları bulunmayan org müzik aletini zengin bir içeriğe sahiptir. Ayrıca, kullanım alanları da son derece çeşitlidir. Her bir yöreye ait tınıları da yaratabilen org müzik aleti ile, evrensel müzik anlayışınızı da yansıtmanız mümkündür. Gerek gam ayarları, kolay ritim geçişi, ton değiştirme imkanı gerekse transpoze özellikleriyle istediğiniz coğrafyaya ait tınıları yaratabilirsiniz. Bir de, monitör hoparlörün de bağlanabildiği org modelleri ile, sisteminizi daha da çeşitli bir hale getirebilmenizi mümkün kılar. Ritim, ton ya da parça kaydı alınabilen org müzik aleti ile kendinize ait kayıt oluşturabilirsiniz. Edindiğiniz bir org enstrümanı ile mp3, SD kart, USB ya da aut gibi kanallara yayın yapabilmeniz de mümkündür. Siz de kendi ihtiyaçlarınıza ve müzik zevkinize uygun olan müzik aletini seçerek kendinizi geliştirebilir ve eşsiz müzik keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

 Synthesizer Hakkında Bazı Bilgiler

Synthesizer Hakkında Bazı Bilgiler

1950’lerde üretilmiş olan synthesizer müzik aleti, dönemindeki elektronik müziğin gelişmesine katkıda bulunmuştur. Genel olarak, eskiden birçoğu analog olan synthesizer modelleri günümüzde DSP ve analog donanımın bir araya getirilerek oluşturulmuş şekillerine rastlamak mümkündür. Ayrıca, tamamiyle dijital teknolojilerden gelişerek oluşturulmuş yazılım synthesizer modelleri de bulunmaktadır. Synthesizer, farklı çeşitlerde müzik ve elektriksel kimi sinyallerin yaratılması için kullanılan bir müzik aletidir. Sinyaller, amfi, hoparlör ya da kulaklık gibi araçlar sayesinde ses dönüştürülebilir. Böylece synthesizer sesleri açığa çıkartılmış olur. Ayrıca, synthesizer çeşitli çalgıların oluşturduğu sesleri ya da doğada var olan kuş, okyanus gibi seslerin yeniden yaratılarak özgün sesler üretilmesinde de kullanılabilmektedir. Bir ya da iki katlı klavye ile çalınan synthesizer modelleri genel olarak ikiye ayrılmaktadır. Synthesizer midi ya da synthesizer mini adı verilen bu modeller, çoğunlukla portatif amaçlarla kullanılabilir. Bu müzik aleti; hip hop, rock, metal, pop ya da disko gibi müzik tarzlarında tercih edilebilir. Günden güne kullanımı artan synthesizer müzik aleti, popülerleşen müzik türlerinde sıkça tercih edilmeye başladığı için popülerleşmeye devam etmektedir. Dilerseniz, siz de müzik tutkunuzu yansıtabileceğiniz klavye, org ya da synthesizer enstrümanına yönelerek profesyonel bir şekilde keyifli müzik zevki yaşayabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ya da yarattığınız müziğin özelliklerine göre belirlemeniz gereken enstrümanlardan, uygun olan birini edinerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Daha fazla klavye org veya synthesizer modeli için sayfamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz. Ayrıca, detaylı bir bilgi edinmek için ürün bilgileri kısmından ve ürün yorumları kısmından faydalanarak, diğer kullanıcıların enstrümanlar hakkında yapmış olduğu yorumları görüntüleyebilirsiniz.