Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Marka

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Renk

Başka bir kelime deneyin

Hacim

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Yurt Dışından Gelsin

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

Karaf

için 367 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç

Karaf

Mutfak gereçlerinden biri olan karaf ve sürahi çeşitleri tasarımlarına göre farklılıklar göstermektedir. Karaf ve sürahinin birbirinden farkı; sürahide tutma yerinin olması ama karafta bunun yer almamasıdır. Vazo görünümlü, ince uzun ürünlerdir. Birçok farklı materyalde ve renkte yer alan ürünler tutma yeri olmayan, kapaklı ya da kapaksız olarak iki türde üretilmektedir. Söz konusu karafların kapaklı olan çeşitleri, silikon, mantar, plastik ve ahşap materyalleri ile farklılık oluşturmaktadır. Kullanım alanlarına göre kapak modelleri çeşitlenmektedir. Kullanıcı tercihi göz önünde bulundurularak birçok renk kategorisinde sayfa üzerinde bulunmaktadır. Çeşitlenen karaf ve sürahi modelleri, benzer özellik göstererek çeşitli formlarda, geometrik şekillerde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Uzun ince veya kalın formları ile yer alan karaf sürahi modelleri çeşitli sıvıları bulundurma amacına hizmet etmektedir. Aynı zamanda dekoratif olarak vazo formları ile kullanılmaktadır. Vazo olarak kullanılan karaflar çeşitli bitkiler ile süslenebilmektedir. Karaflar kapak başlıklı modellerinde çıkarılabilir ve ayarlanabilir karaf kapak modelleri ile yer almaktadır. Model çeşitlerine göre karafların tutma hazneleri çeşitli geometrik formlarda bulunmaktadır. Karaflar birçok model ve marka kategorisinde çeşitlilik göstermektedir. Genel olarak cam materyalinden meydana gelen sürahi çeşitleri saydam görünümleri ile bulunmaktadır. Karaf modellerinin üzerinde tercihe göre meyve ve sebze desenlerini içeren çeşitli motifler bulunmaktadır. Misafir kullanım için ve günlük kullanımlar için çeşitlenen karaf kategorileri aynı zamanda sade sunum özelliği ile dekoratif sofra tasarımlarında kullanılmaktadır. Yerli ve ithal üretimleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Karafların üzerinde yer alan mantar kapakların elde yıkanması tavsiye edilmektedir. Bu sayede ürün hasar görmez ve uzun vadede kullanılabilmektedir. Cam materyalinden meydana gelen karaf ve sürahi çeşitleri ise hem bulaşık makinesinde hem de elde yıkanabilir özelliktedir. Karaf modellerinde içerisine sıcak içecek konulabilen modelde çeşitleri de bulunmaktadır. Bu sayede hem sıcak içeceklerin ısı dengesini korumasını sağlar hem de dışarıda kullanılabilir özellik gösterir. Termos özellikli karaflar, özel kapak başlıkları sayesinde dökülme yapmaz. Aynı zamanda ısı dengesini koruduğu için içeceğin uzun süre sıcak kalmasını sağlamaktadır. Söz konusu ürünlerin kulp hazneli ve kulp haznesiz formları bulunmaktadır. Kullanıcı tercihi göz önünde bulundurularak karafların çeşitli boyutta modelleri yer almaktadır.

 Fonksiyonel Karaflar

Fonksiyonel Karaflar

Gerek sunum sofralarında gerek günlük kullanımlarda tercih edilen sürahi ve karaflar genel olarak 1 ile 1.5 litre arasında hacme sahiptir. Kullanıcı gereksinimleri doğrultusunda çeşitli kategorilerde boyutlandırması yer almaktadır. Fonksiyonel ve estetik bir görünüm oluşturan karaf modelleri kullanımlarına göre çeşitlilik göstermektedir. Kullanıcı kapak ve karaf çeşitlerine göre kategorileri yer almaktadır. Söz konusu karaflar, kapaklı ve çıkarıp takılabilir kapaksız modelleri ile mevcuttur. Kapaksız formları ile yer alan çoğu karaf modeli mikrodalga fırında kullanılmaya elverişli özellik göstermektedir. Bu sayede içeriğindeki sıvıyı kolay bir şekilde ısıtmak mümkündür. Kapak formuna sahip karafların kapak aparatı çıkarılıp mikrodalga içerisinde kullanılması tercih edilmektedir. Mikrodalga da kullanılabilen özellikteki karaflar kullanma talimatlarında belirtilmektedir. Saydam ve opak görünümleri ile çeşitli renklerde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Karaf sürahilerin boyutları 20 ile 30 cm arasında çeşitlilik göstermektedir. Kullanıcı ihtiyaçları gözetilerek bardak boy ve maksimum boy kategorilerinde yer almaktadır. İnce ve uzun karaf sürahi modellerinin temizliğini sağlayabilmek için çeşitli karaf yıkama fırçaları yer almaktadır. Bu sayede hijyenik ve konforlu bir kullanım sağlanmaktadır. Karaf yıkama fırçaları tekli, 2’li ve 3’lü paketleri ile set olarak yer almaktadır. Sürahilerin içini temizlemeye yardımcı olan fırçaların ucunda genel olarak naylon kıllar mevcuttur. Bu sayede hızlı ve kolay bir temizlik sağlanmaktadır. Gelişen karaf özellikleri ile beraber üretilen modeller bakır kapak mekanizması bulundurmaktadır. Basmalı özellik gösterebilen kapak çeşitleri, farklı renklerde kullanıcılara sunulmaktadır. Konforlu ve pratik bir kullanım teşkil etmektedir. Close up teknoloji ile üretilen karaflar, dökme işlemi sırasında otomatik olarak açılabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede taşma, dökülme gibi sonuçlar oluşturmamaktadır. Close up teknolojisine sahip karaf kapakları ise ürünün içerisindeki sıvının uzun süre temiz kalmasını sağlamaktadır. İçerisine havadaki toz parçacıkların ve benzeri partiküllerin girmesini önlediği için dış mekanlarda kullanılabilir özelliktedir. Söz konusu özelliklere sahip üründe entegre süzgeç özelliği yer almaktadır. Bu sayede ürünün içerisindeki sıvı ile beraber yer alan buz parçacıkları ya da limon dilimlerinin ürün üzerinden çıkmasını engellemektedir. Dolayısıyla bardağa sıvı aktarma işlemi sırasında buz parçacıkları ya da limon dilimleri gibi cisimler düşmemektedir. Çeşitli formlarda yer alan karaf kapakları, yenilenen kapak teknolojisi sayesinde ürün üzerinden kolayca ayrılabilir, yıkanabilir ve tekrar monte edilebilir özelliktedir. Aynı zamanda genel olarak incelendiğinde karaf fiyat aralığı model ve kullanılan materyale göre değişiklik göstermektedir. Sayfamızdan Paşabahçe karaf modellerine bakabilirsiniz.

 Cam Karaf Çeşitleri

Cam Karaf Çeşitleri

Karaflar ve sürahi çeşitleri genel olarak uzun ince formları ile yer almaktadır. Söz konusu ürünlerin mutfak kullanımlarında hacimce geniş boyutlu versiyonları da bulunmaktadır. Karaf ve sürahilerin genişletilmiş büyük hacimli versiyonları olan sebiller, birçok farklı desende ve renkte yer almaktadır. Aynı zamanda şık sunumlar için tercih edilen sebiller, alternatif seçenekleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Karaf sebil çeşitlerinin musluk haznesi yer almaktadır. Açılır kapanır ve döner başlık olmak üzere birçok kategorisi yer alan karaf sebil muslukları çeşitli renklerde bulunmaktadır. Su dahil olmak üzere birçok sıvıyı muhafaza etmeye yarayan geni hacimli sebiller kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Söz konusu ürünler genel olarak 5 litre hacme sahiptir. Model ve marka kategorisine çeşitlilik oluşturmaktadır. Genel olarak incelendiğinde karaf sebillerin yüksekliği 50 cm ve ürün genişliği 12 cm ölçüsündedir. karaf takımları genel olarak kullanıcı sağlığına uygun olan uzun ömürlü cam materyalinden meydana gelmektedir. Mutfak gereçlerinin büyük bir çoğunluğunu oluşturan sürahiler bardaklı takım ve tekli set şeklinde mevcuttur. Üretildiği materyale göre çeşitlilik göstermektir. Ürünün cam materyali üfleme şeklinde meydana gelmektedir. Özellikle buzdolabında kullanılabilen formu ile yer alan karaflar soğuk tutma özelliğine sahiptir. Soğuk tutan cam materyali ürünün kapasitesini etkilememektedir. Yaz mevsiminde kullanılabilmesi için ekstra soğuk tutma mekanizmalarına sahip karaf çeşitleri yer almaktadır. Soğuk tutabilen karafların içeriğinde yer alan ekstra soğuk tutma aparatı sayesinde optimum performans sağlamaktadır. Aynı zamanda içerisindeki sıvıyı 4 saate kadar soğuk tutma özelliğine sahiptir. Söz konusu karaf ve sürahiler standart ölçülerde üretildiği için kolay bir şekilde buzdolabında muhafaza edilmektedir. Karaf modelleri 500 cc ile 600 cc arasında hacim değişikliği sergilemektedir. Türkiye’de üretilen karaflar genel olarak el yapımı meydana gelmektedir. Belirtilen ürünler yapım aşamasında 1200 derece sıcaklığındaki cam hamurundan oluşmaktadır. Karaf ve sürahiler renkli, saydam ve opak modelleri ile sayfa üzerinde yer almaktadır. Çeşitli marka ve model kategorisinde yer alan karaf seti çeşitlilik göstermektedir. Setlerin içerisinde sürahi, bardak, sunumluk ve benzeri ürünler yer almaktadır. Setleri içerisindeki ürünlerin adetleri modellere göre değişiklik göstermektedir. Misafir ve çeşitli sunumlarda tercih edilen set karaf takımları birçok renk ve desende yer almaktadır. Karaf setlerinin fiyat aralıkları çeşitlilik göstermektedir.

 Tasarım Özel Karaflar

Tasarım Özel Karaflar

Sofralar da dahil olmak üzere birçok alanda ve günlük kullanımlarda tercih edilebilir özellikli karaf sürahi setleri bulunmaktadır. Renk ve model özellikleri bakımından çeşitli kategorilere ayrılmaktadır. Ürünün dikdörtgen, elips, oval, yuvarlak, içi boşluklu gibi çeşitli geometrik ve düzensiz formlarda modelleri yer almaktadır. Kullanım alanına göre ürünün büyüklüğü ve formu değişiklik göstermektedir. Karaflar birçok kategori alanın da tercih edilebilmektedir. Ürünlerin kristal ve el yapımı olarak yer alan özellikleri bulunmaktadır. Güncellenen teknolojik gelişmeler sayesinde karaflar üst düzey kullanım olanağı teşkil etmektedir. Dökülmeyen su hacmi, filtreli ve süzgeçli kapak başlıkları gibi özellikleri, karaf çeşitlerini arttırmaktadır. Mutfak gereçlerinin önemli bir bölümünü oluşturmasının yanı sıra çeşitli iş yerleri ve dış ortamlarda da tercih edilmektedir. Kullanım kolaylığı sağlayan ürün çeşitli boyutlarda ve taşınabilir hazneleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. El imalatı ürünleri ile ekstra sağlıklı kullanım vadeden sürahiler kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Gold ve gümüş renk çeşitleri ile yer alan sürahiler genişleyen başlıkları ile bulunmaktadır. Karaf seti olarak yer alan ürünler, çeşitli adetlerde şişe özellikleri bulundurmaktadır. Söz konusu ürünler gerek sunumlarda gerekse pikniklerde bardak yerine tercih edilebilmektedir. Belirtilen karaf şişeler, genellikle limonata ve meşrubat servislerinde tercih edilmektedir. Sunum sofralarında yer alan sürahiler tasarımlarına göre ve kullanıcı tercihlerine göre gelişmekte ve yenilenmektedir. Kullanıcı tercihleri doğrultusunda setli ve tek şişesi bulunarak yer alan ürünler kullanıcılara sunulmaktadır. Ürünler karaf sürahi kapaklı ve kapaksız modelleri ile yer almaktadır. Cam şişe tıpalı forma sahip karaflar saydam bir görünüm teşkil edilmektedir. Kapaklı modeller çıkarılabilir ve tekrar monte edilebilir formları ile çeşitlilik göstermektedir. Aynı zamanda ekstra soğuk tutma özelliği gösteren karaf modelleri, yaz mevsimlerinde sıklıkla tercih edilebilir özelliktedir. Elde yıkamaya ve buzdolabında yıkamaya elverişlidir. Belirtilen karaflar, buzdolabına girmeden dört saate kadar soğuk tutma özelliğine sahiptir. Söz konusu ürünler, bulaşık makinesinde 2000 çevrimin üzerindeki yıkamalara dayanıklıdır. Ahşap ve bambu materyalinden meydana gelen karaf kapağı çıkarılabilir ve takılabilir özelliktedir. Meşrubat ve ikramlık olarak tercih edilen karaflar, 1180 cc iç hacme sahiptir. Dolayısıyla geniş ve uzun hacimlidir. Sıkışan ve açılmakta zorlanan kapakları konforlu ve pratik bir şekilde açabilen şişe kapak açma aparatları yer almaktadır. Sürahi ve karaf kapak haznesinde dökülme veya akıtma oluşturmaz.

 Setli Karaf Takımları

Setli Karaf Takımları

Bardak ve sunum kadehleri ile yer alan sürahi setleri kullanıcılara sunulmaktadır. Şık sunumlar hazırlamada kolaylık sağlayan karaf bardak seti çeşitli modelleri ile mevcuttur. Karaf bardak setleri genel olarak büyük ve küçük çaplı hazneleri ile yer almaktadır. Söz konusu setlerin içerisinde 31 adet parça bulunmaktadır. Genel olarak cam materyalinden meydana gelmektedir. Karaf bardak setlerinin içeriğinde altı adet 500 cc hacminde su bardağı, altı adet 300 cc hacminde kadeh, altı adet 310 cc hacminde meşrubat bardağı, altı adet 125 cc hacminde çay bardağı, altı adet çay tabağı ve bir adet 1500 cc hacminde sürahi yer almaktadır. Setlerin içerisindeki ürünlerin adet ve çeşidi kullanıcı tercihine göre azalıp artabilmektedir. Karaf bardak setlerinin birçok model, form ve renk çeşitleri yer almaktadır. Setlerin içerisinde yer alan sürahilerde kapak detayı mevcut değildir. El yapımı olarak üretilen karaf bardak setleri el de yıkanabilir özelliktedir. Set tasarımları ile yer alan ürünler su bardağı, meşrubat bardağı, çay tabağı, çay bardağı ve sürahi parçaları gibi çeşitli parçalarda oluşmaktadır. Metal kapak haznesine sahip olan karaf bardak modelleri paslanmaz çelik teknolojisinden meydana gelmektedir. İçeriğinde yer alan özel soğutma başlığını takarak sıvının ısı dengesini korumasına imkan sağlamaktadır. Isı dengesini korumasının yanı sıra uzun süre temiz ve kokusuz olarak barındırmaktadır. Koku durumlarının açığa çıkmasını önlemek için temizlik işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Söz konusu karaf modellerinin temizlik ve kullanım özellikleri talimatlar kılavuzunda yer almaktadır. Ürünün boyutu, formu, üretildiği materyal gibi özellikleri kullanım talimatlarını etkilemektedir. Kullanım sırasında uzun vadeli görünüm elde etmek için talimatlar kılavuzunun okunması tavsiye edilmektedir. Ev mutfak gereçlerini oluşturan sürahiler restoran ve çeşitli işletmelerde de tercih edilmektedir. Sunumlara farklı bir etki bırakan ürünler çeşitli modelleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Çeşitli içecekleri muhafaza etmeye yarayan karaflar, şişe formları ile de bulunmaktadır. Şişelerin boyutları çeşitlilik göstermektedir. Karaf şişeler saydam ve opak görünümleri ile gümüş ve gold renk seçenekleri ile mevcuttur. Çeşitli geometrik forma sahip olan karaf şişeler, çiçek, meyve, sebze ve puantiye desenlerine yer vermektedir. Setli karaf takımları, viski şişesi ve bardakları dahil olmak üzere birçok kategori çeşidi ile kullanıcılara sunulmaktadır. Ürünler cam materyalinden ve kristalden meydana gelmektedir.

 Sürahi Formunda Karaflar

Sürahi Formunda Karaflar

Günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlayan karaflar, fonksiyonel kullanımları ile yer almaktadır. Yenilenen tasarımlar sayesinde sürahiler, karaf modelleri ile yenilenmektedir. Çeşitli içecek ve sıvıyı muhafaza eden karaflar, bir çeşit sürahi özelliği göstermektedir. Kullanım alanları incelendiğinde mutfak gereçleri kategorisinde yer alsa da günlük kullanımlarda, iş ve çeşitli alanlarda yer almaktadır. Karaflar birçok materyal ve renk çeşidi ile kullanıcılara sunulmaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde karaf modelleri de yenilenmektedir. Kullanıcı gereksinimleri göz önüne alınarak çeşitlenen ürünler birçok aparatı ile farklılaşmaktadır. Kişiselleştirilebilen sürahi çeşitleri, kulpsuz ve düz formları ile karaf şekline geçmektedir. Tüm kullanıcılara hitap eden karaflar alt kategorilerinde takım ve tekli setleri bulundurmaktadır. Gece su içme sürahileri amacı ile oluşturulan karaf çeşitleri, hem fonksiyonel bir kullanım sağlamaktadır. Hem de boyut çeşidi sayesinde yer kaplamamaktadır. Takımlı karaf ve sürahi modelleri, bardak setleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Sofra ve sunumlarda tercih edilmesinin yanı sıra başucu sürahisi formu ile de tercih edilmektedir. Söz konusu karafın kapak başlık kısmında su bardağı yer almaktadır. Başucu sürahisinin ve su bardağının boyutları modellerine göre çeşitlilik göstermektedir. Genel olarak incelendiğinde söz konusu başucu sürahisinin özellikleri şu şekildedir; sürahi yüksekliği 260 mm, sürahi çapı 10 mm ve sürahi hacmi 900 cc, bardak yüksekliği 105 mm ve bardak çapı 77 mm boyutundadır. Birçok tasarımda ve set olarak bulunan karaf sürahi modelleri kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Litre olarak hacimleri sıralanan karaf ve sürahi modelleri standart boyutlarda yer almaktadır. Söz konusu ürünlerin form ve şekil değişikliği çeşitlilik göstermektedir. Genel olarak incelendiğinde buzdolabında ve çeşitli dolaplarda muhafaza edilebilecek boyutlarda yer almaktadır. Kullanım özelliklerinin yanı sıra temizlik içinde konfor ve hijyenik bir ortam sağlayan karaf temizleme aparatları bulunmaktadır. Söz konusu sürahi şeklindeki karaflar, materyal çeşitlerine göre elde yıkanabilen ve bulaşık makinesinde yıkanabilen çeşitleri ile bulunmaktadır. Kullanım talimatlarında özellikleri belirtilmektedir. Bulaşık makinesinde yıkamaya elverişli olmaya ürünlerin elde yıkanması tavsiye edilmektedir. Genellikle ahşap ve el yapımı cam materyalli ürünler elde yıkanmaya uygundur. Bulaşık makinesinde yıkanabilen karaf setleri ise maksimum 2000 devirde yıkanmalıdır. Özellikleri belirtilen karaf çeşitleri sayfa üzerinde geniş çeşit ve form özellikleri ile yer almaktadır.