Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Marka

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Beden

Başka bir kelime deneyin

Renk

Başka bir kelime deneyin

Cinsiyet

Başka bir kelime deneyin

Sezon

Başka bir kelime deneyin

Desen

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Yurt Dışından Gelsin

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

Kadın Panço

için 205 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç
  • Mağazaların Seçtiği ÜrünlerREKLAM

Kadın Panço

Meksika ve Şili gibi ülkelerin geleneksel kıyafetlerinden olan pançolar Kuzey ve Güney Amerika’dan çıkarak tüm dünyayı etkisi altına almış özel giysi türüdür. Geleneksel ve modern giyimin başarılı bir şekilde harmanlandığı pançolar, dış giyim ürünü olarak kullanılır. İspanyolca yünlü kumaş ve battaniye gibi anlamı olan poncho kelimesi dilimize sonradan panço olarak geçmiştir. Son dönemlerde hırka ve ceket giyimine alternatif bir parça olan kadın panço tasarımları, hem gençler hem de ileri yaştaki kişilerin severek kullandığı giysidir. Daha önceki dönemlerde pelerin ve şal olarak adlandırılan parçalar, modacıların modern çizgileri sayesinde daha tarz görünmek isteyen kadınların tercihi halindedir. Birçok ünlü marka özellikle sonbahar ve kış koleksiyonlarında kadın panço modellerine yer vermektedir. Kusurları kapatan tasarımları ile her beden ölçüsüne sahip kadınların tercihidir. Geçiş mevsimlerinde kadınların en çok zorlandıkları konulardan biri de havaya uygun kıyafet seçimidir. Kaban ve mantoların çok ağır olduğu böyle zamanlarda panço modelleri kurtarıcı parçalar haline gelir. Kullananları serin havalardan koruyan bu pançolar, aynı zamanda havalı ve şık olan bir alternatif giysidir. Her tarzda kıyafet seçimleri ile uyumlu kombin oluşturulmasına olanak tanır. Kadınların özgün ve şık stilleri ile dikkat çekmelerini mümkün hale getiren parçalar, kaşmir, pamuk ve yün kumaş özellikleri ile kürklü, kapüşonlu, yarasa kol ve daha pek çok tasarımlara sahiptir. Kış aylarında giysi tercihleri genellikle koyu renk, düz ve klasik tasarımlarından yana olur. Ancak markaların koleksiyonlarında kombinlere enerji getiren canlı renk ve desenlere sahip pançolarda bulunur. Modeller, kadınların dinamizmini yükselterek, alışılagelmiş görünümden çıkarak farklı tarzlara sahip olmalarına yardımcı olur. Desenli kadın panço seçenekleri yanı sıra püsküllü, ekoseli, çizgili gibi çeşitleriyle de tercih edenlerin fark yaratmalarını mümkün kılar. Geleneksel pançolar, el dokuması yün kumaşlar kullanılarak üretilmesine rağmen şimdilerde her türlü kumaş çeşitleri kullanılarak üretilir. Modellerin arasında hem örülerek hem de dikilerek üretilen kadın panço çeşitlerini bulmak mümkün olur. Genellikle sonbahar ve kış giysisi olarak bilinen kadın panço çeşitleri, modacıların yeni tasarımları ile bu tabuları yıkar. Ürünler farklı kumaşlar kullanılarak dört mevsim kullanıma uygun hale getirilir. Böylelikle de panço şıklığı yılın on iki ayı boyunca yaşanabilir. Kışlık modeller kalın kumaşlar kullanılarak üretilirken, su geçirmeyen kumaşlar kullanılarak üretilenler ilkbahar aylarına uygun olur. Ayrıca modeller arasında yazlık kullanıma uygun kadın panço tasarımları da bulunur. Kullanarak fark yaratabileceğiniz kadın panço modelleri ve diğer kullanışlı giysileri dış giyim sayfamızı ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

Giysilerde Fark Yaratan Kadın Panço Modelleri

Giysilerde Fark Yaratan Kadın Panço Modelleri

Bohem tarzı en iyi şekilde yansıtan panço giyim parçası, salaşlığın en doğal şekilde kullanıldığı ürünler arasındadır. Panço, kare, dikdörtgen, oval, üçgen formlarda kesilen ve orta kısmında baştan geçirilebilmesi için bir bölümü açık olan modeldir. Kadın panço kışlık modelleri, organik pamuk ve yün iplikler ile dokunduğundan bedeni sıcak ve aynı zamanda konforlu tutar. Su geçirmez özellikleri de bulunan kapüşonlu kadın panço çeşitleri, yağışlı günlerin kurtarıcısı olur. Triko kadın panço modellerine eklenen kürk detayları, dökümlü duruşları ile kullananların asalete ve zarafete ulaşmalarını sağlar. Birçok kişi tarafından rahatlığı ile sevilerek kullanılan modeller, şık ve rahat tasarımlarıyla hem klasik, hem nostaljik hem de havalı bir görünüm verir. Ürünleri dileyen günlük yaşamında, dileyen özel davetlerde kullanabilir. Çok yönlü işlevselliği ile öne çıkan kadın panço renkleri; siyah, mavi, lacivert, kahverengi, mor, gri, pembe, bordo ve daha birçok seçeneklere sahiptir. Bazı pançolar tek renkli minimal tasarımlardır. Tek renk kullanılarak tasarlanan kadın panço modellerine; blok, fitil, cep, kapüşon gibi farklı detaylarla zenginleştirilerek sıra dışı hareketlilik kazandırılır. Vintage, retro desenleri ile de dikkat çeken modellerin yanı sıra zebra, ekose, yılan derisi, leopar gibi kült desenli çeşitleri de seçenekler arasında yer alır. Her renk giysiler ile kolay bir şekilde tamamlanabilen desenli panço kadın kullanıcılara daha fazla avantajlar sağlar. Kontrast ve ahenkli renk tonları ile harmanlanan etnik desenler nostaljik stillerden örnek alınarak hazırlanmaktadır. Bitki, hayvan ve çiçek desenleri barındıran modeller yanı sıra enine, boyuna ve geometrik çizgilerden oluşan tasarımlar tercih edenlerin benzersiz bir şıklık kazanmasına imkân tanır. Kadın panço modelleri dökümlü kumaşları ile vücudun hem yan hem de ön kısımlarını kapatır. Son zamanların en çok dikkat çeken tasarımlardan biri de kürklü kadın panço modelidir. Modellerin yaka ve bazen de etek kısımlarında bulunan kürk detayları, kadınların stillerine asil ve zarif bir şıklık kazandırır. Farklı giysi çeşitleri ile de uyum sağlayan kürklü modeller, hem spor hem de klasik kombinlerin tamamlayıcı olabilir. Bu modelleri isteyen sneaker bir ayakkabı, isteyen topuklu ayakkabı ya da topuklu çizme ile kullanarak gece şıklığında tercih edebilir. Kaban görünümünde olan kaşe panço seçenekleri, reglan kol kesimleri, iki adet ön cepleri ve bacakların iki yanında bulunan yırtmaç detayları, modelleri hem pelerin hem panço görünümünden ayırır bir tasarımdadır. Kaşe kumaş özelliği ile öne çıkan ürünler kış aylarında kadınların sıcak kalmalarını sağlarken aynı zamanda su tutmayan ve hemen kuruyan özellikleri ile yağmurlu havalarda daha rahat ve kullanışlı olur.

Şık ve Zarif Kadın Panço Seçenekleri

Şık ve Zarif Kadın Panço Seçenekleri

Farklı bir kullanım sunan omuz şalı panço modelleri, üçgen kesimleri ile kol ve yaka detay barındırmayan ürünlerdir. Kadınların kombinlerinde tamamlayıcı bir parça olan ürünler, vazgeçilmez aksesuarlardan biri olarak her kadının elbise dolabında yerini alabilir. Her yaştan kullanıcılar tarafından sevilerek kullanılan modeller, daha çok ileri yaştaki kadınların tercih ettiği tasarımlar arasındadır. Pratik kullanımları ile bu modeller, sadece dış giyim olarak değil aynı zamanda evde kullanım için de uygundur. Balkon ya da bahçe gibi açık alanlara çıkarken, hemen omuza alınabilen modeller kolay kullanımları ile sıklıkla tercih edilmektedir. Genellikle püskül detaylı olarak tasarlanan bu modelleri kullanırken isteyen göğüs kısmını birbirinin üzerine kapatarak kruvaze şekilde kullanabilir. İsteyen ön kısımlarını koltuk altına sabitleyerek kol görünümü oluşturabilir. Her iki şekilde de kullanılabilen modellerin bazıları dik yaka detayına sahip olabilir. Bu şekilde ürünler atkı şeklinde de bir kullanım sunar. Tercih nedenine göre de değişiklik gösteren ürünler, akrilik, koton, polyester ve yünlü kumaşlar ile üretilir. Modellerin arasında açık havada yapılan etkinliklerde kullanılmak üzere tasarlanan abiye omuz şalları da bulunur. Yaygın kullanımı olan bir başka kadın panço modeli ise uzun tasarımları ürünlerdir. Kış aylarında daha kullanışlı hale gelen uzun ve kalın panço modelleri, dar pantolonlar, etekler ve silm fit kesim elbiseler ile kullanıldığında çarpıcı ve modern bir duruş sergiler. Uzun çizme ve botlar ile rahatlıkla kombinlenen tasarımlar, asil görünümleriyle tüm kadınların dikkatini çeker. Son derece iddialı kombinler hazırlanmasına yardımcı olan düz, desenli ve rengarenk kadın panço çeşitleri şık, rahat ve kaliteleri ile standart ölçülere sahiptir. Farklı örgü teknikleri ve kumaş çeşitleri ile ikonik ve bohem stillerdeki kadın pançolar, her tarza ve her zevke hitap eder. Kanvas, keçe, kaşmir, deri ve süet kumaşların da kullanıldığı kadın pançoların bel kısımlarında yer alan gösterişli metal ve deri kemerleri modellere şıklık kazandırır. Deneyimleri güzelleştiren birbirinden şık ve farklı kadın panço çeşitleri, pek çok kadının tarzını tamamlayan parçadır. Kalite ve konforları ile öne çıkan ürünler, kış ve sonbahar aylarında kullanıcılarını rüzgâr ve soğuktan korur.

Kadın Panço Modelleri ile Kusursuz Kombinler

Kadın Panço Modelleri ile Kusursuz Kombinler

Modellerin hem geleneksel hem de modern çizgileri kadınların kolay bir şekilde panço kombini oluşturmalarını mümkün kılar. Her türlü pantolon ve etek kesimleri ile birlikte kullanılabilen pançolar, elbiselerle güzel bir uyum sağlar. Özellikle gençler pançoları taytlarla kullanmayı tercih eder. Markaların yaz mevsimi için tasarladığı tiril tiril çiçekli kadın panço modelleri, şortlarla son derece hoş bir ikili oluşturur. Hem şortlarla hem de mini eteklerle oluşturulan panço kombinleri sayesinde yaz boyunca sıra dışı bir görünüm sergilemek mümkündür. Tesettür giyimi benimseyen kadınlarında dolaplarında yer verdikleri pançolar, şık bir çanta ve aynı renk bir eşarp ile tesettür giyimi benimseyen kadınların şıklıklarını destekler. Sıcak yaz günleri için terletmeyen kumaşlardan üretilen kadın pançolar serin kalmalarını destekler. Pelerin tarzında olan modeller, çok soğuk havalarda mont ve kabanların üstüne de giyilebilir. Kolaylıkla giyilip çıkarılabilir özellikte olan yünlü pançolar, vücut ısını dengede tutar. Hafif yapılı yumuşak kumaşlar kullanılarak dikilen kadın panço çeşitleri, kaşıntı, yakma, gibi sorunlara neden olmadığı gibi uzun süreli kullanımlarda esneme ve renk kaybı gibi sorunlara da neden olmaz. Pelerin tarzı kadın panço modellerini ofis havasına uyarlamak için kalem etek, deri asimetrik etekler ve bol pantolonlarla tercih edilebilir. Baştan aşağı ya da tek parçada siyah renk kullanılarak ofislerde cool bir hava da yakalanabilir. Etek-panço ikilisi bir arada kullanılmak istendiğinde tercihlerin mini etekten yana olması daha uygun olabilir. Satın alınan pançolar ile bohem bir tarz oluşturmak isteyenler şık bir şapka kullanarak, şık görünümlerini garantileyebilirler. Kadın panço modellerinin en çok yakıştığı giysi parçalarından biri de mini elbiselerdir. Mini elbiseler pançolarla kullanıldığında zahmetsiz bir şıklık elde edilebilir. Bu kombin şekline tarz bir detay eklemek isteyenler, kısa botlardan faydalanabilir. Tartışmasız şık kombin çeşitlerinden biri de skinny ya da İspanyol paça pantolon ile kadın panço modelinin buluşmasıdır. Kızılderililerin de geleneksel kıyafetlerinden olan panço modelleri, bazen şık bir kombinle bazen klasik, bazen de spor ve salaş bir kombinlere elverişli olan ürünlerdir. Genel anlamda bol desen ve koyu renk seçenekleri ile üretilen kadın panço modelleriyle birlikte kullanılacak olan diğer giysi parçalarının sade olmasına özen göstermek, karmaşık ve dağınık bir görünüm oluşmasının önüne geçer. Kombin oluşturulurken kadınların en çok zorlandıkları renklerden biri mor, bordo, mürdüm gibi tonlardır. Mor kadın panço ile beyaz, gri, lila ve sarı gibi renk tonlarına sahip etek ya da pantolon eşlemesi çok daha hoş olabilir.

Dört Mevsim Kullanılabilen Gösterişli Kadın Pançolar

Dört Mevsim Kullanılabilen Gösterişli Kadın Pançolar

Farklı vücut tiplerine uygun olarak tasarlanan kadın panço çeşitleri, ideal bir dış giyim ürünüdür. Modeller, özellikle kadınların vücutlarındaki küçük fazlalıkları en iyi şekilde gizlemelerine yardımcı olur. Hamileliği ilerlemiş kadınların giydiklerinde içlerinde rahat ettiği pançolar, karın bölgelerinin saklanması için ideal bir kullanım sunar. Son dönem sezonlarının en iyi parçalarından olan kadın panço tasarımları, kullanışlı olmasının yanı sıra her kadının içerisinde kendini özgür hissettiği parçalar olarak öne çıkar. Hemen her mevsimin kurtarıcı parçası olan kadın pançoları, yumuşak dokuları ve birbirinden farklı tasarımlarıyla birçok kadının dikkatini çeker. Sunduğu kullanım kolaylığı dışında, romantik görünümleriyle de kadınların tercih ettiği giysilerin ilk sıralarında yerini alır. Dış giyim parçası olarak kullanımının yanı sıra tek başına da kullanılabilen ürünler panço elbise olarak değerlendirilir. Genellikle uzun olan bu modeller, kadınların davetlerde tüm dikkatleri üzerine çekmelerine yardımcı olur. Balıkçı yaka pançolar elbise şeklinde kullanılabilen modeller arasında yer alır. Zarif bir o kadar da sıcak görüntüsü ile tercih eden kadınların hoş bir izlenim yakalamalarını sağlar. Ayrıca, şıklıklarının yanı sıra rahatlığa önem veren kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Modeller yumuşak detayları sayesinde kadınlara konforlu bir kullanım sunar. Sıklıkla uzun boy ve kısa boy olarak tasarlanan modellerin ara boy seçenekleri de bulunur. Güçlü stillerin oluşturulmasına olanak sağlayan parçalar arasında ponponlu ve düğmeli tasarımlar en beğenilen modeller arasında yer alır. Bu tasarımlar vücudun göğüs bölgesini kapatarak sıcak tuttuğu için kullanışlı yapıya sahiptir. Panço satın alırken bazı detayların göz önünde bulundurulması, doğru bir seçim için büyük önem taşır. Genel anlamda panço bedenleri standart olmakla beraber bazı markaların tasarımlarında farklı beden seçenekleri bulunmaktadır. Geniş kalıplı ve bol bir dış giyim olan pançoların yanlış bedenlerde seçilmesi kadınların olduklarından daha kilolu görünmelerine neden olabilir. Vücut hatlarını ortaya çıkarmayacak kadar genişlikte olan kadın panço modelleri şık ve fit bir görünüm için önemli bir detaydır. Kadınlara yakışan bere çeşitleri ile bütünlük yakalanmasına olanak sağlayan pançolar, atkılarla da başarılı bir uyum yakalamaktadır. Güzel bere ve atkılarla asil bir görünüm oluşturan bu ürünler, eşsiz stillerin temelini oluşturur. Şık kadın panço modelleri içerisine giyilen kıyafetlerin güzelliğinin sergilenmesine de yardımcı olur.

Kaliteli ve Konforlu Kadın Panço Fiyatları

Kaliteli ve Konforlu Kadın Panço Fiyatları

Son zamanlarda hızla yükselen bir grafik sergileyen kadın panço modelleri; estetik olarak işlenen renkleri, yalın, zamansız ve bir o kadarda özgün ve yaratıcı stillere imza atılması için özel bir seçenektir. Kombin sıkıntısı yaşayan kadınlara kolaylık sağlayan panço takım seçenekleri iki parçadan oluşur. Kullanım sırasında rahatlığı daha ön planda tutan kadınların günlük kullanımlarında sıklıkla tercih ettiği ürün çeşididir. Takımların içerisinde kapüşon, kemer, tayt ya da kuşak gibi giysi parçaları yer almaktadır. Birbirleri ile uyum içerisinde olan bu aksesuarlar kadınların zevklerine ve beğenilerine hitap eder. Pek çok giyim markasının tüm sezonlarında yer verilen kadın panço fiyatları; markasına, tasarımına, kumaş özelliklerine, aksesuarlar detaylarına göre değişiklik gösterir. İnce kumaşlar kullanılarak hazırlanan yazlık panço seçenekleri, daha düşük etiketlerle satışa sunulurken, kaşe ve yün gibi kumaşlardan üretilen modellerin fiyatı kullanılan malzeme kaynaklı olarak yüksek fiyat seçeneklerine sahip olabilir. Modeller her zevke hitap ettiği gibi her bütçeye de uygun fiyat aralığındadır. Sahip olunan kışlık, yazlık, baharlık pançoların daha uzun süreli bir kullanım için ürünlerin etiket kısımlarında yer alan kullanım ve yıkama talimatlarına uygun hareket edilmesi gerekmektedir. Bazı ürünlerde kuru temizleme uyarısı bulunur. Bu konuda hassas davranarak kuru temizleme yapılması ürünlerin ömrünü uzatır. Her mevsim rahatlıkla giyebileceğiniz tüm kadın panço modellerini sayfamızda bulabilirsiniz. Seçimlerinizde isabetli ve doğru kararlar verebilmek için öncelikli olarak modelleri daha önce deneyimlemiş olan kullanıcıların ürünler hakkında yaptığı yorumları ve tavsiyeleri inceleyebilirsiniz. Tarzınıza ve zevkinize uygun olan ürün ya da ürünleri hemen sepetinize ekleyebilir ve böylece hem güvenli hem de zahmetsiz alışveriş deneyiminden siz de yararlanabilirsiniz.