Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Marka

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Ürün Miktarı

Başka bir kelime deneyin

Ürün Tipi

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

Cupcake & Kurabiye

için 172 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç
  • ÜCRETSİZ KARGO

    Trabzon Sarı Kurabiye 1 KG

    (8)
    137,45 TL
    137.45 TL / KG
    +
  • ÜCRETSİZ KARGO

    Fittella Kurabiye 100 G

    103 TL
    1.03 TL / G
    +

Cupcake ve Kurabiye

Cupcake ve kurabiye çeşitleri, en lezzetli ve ilgi çekici lezzetler arasında yer alır. Damla çikolatalı cupcake en sevilen yiyecekler arasındadır. Doğum günü partileri, iş yeri kutlamaları, özel gün davetleri, bayramlar ve çok daha fazlası için cupcake ve kurabiyeler tercih edebilir, sunumlarınızı daha anlamlı ve dikkat çekici hale dönüştürebilirsiniz. Gerek Türk mutfağından gerekse dünya mutfaklarına özgü çok sayıda kurabiye ve cupcake çeşidi vardır. Aile üyelerinizin, misafirlerinizin ve tüm sevdiklerinizin hoşuna gidebilecek bir ürünü kolayca bulabilirsiniz. Meyveli, çikolatalı, sade cupcake ve kurabiyelerle sofranızı donatabilir, küçük ve lezzetli bu yiyecekler ile sevdiklerinizi memnun edebilirsiniz. En lezzetli gıda ve şekerleme türleri için sayfamızdaki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Cupcake Çeşitleri

Cupcake Çeşitleri

Cupcake hem tadı hem de görüntüsü ile çoğu insanın ilgisini çeker. Uzun bir saklama ömrüne sahip olan bu lezzetli yiyecekleri, afiyetle tüketebilir ya da sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Aslında çoğu durumda, kekler buzdolabında muhafaza gerektirmez. Bununla birlikte, buzlu veya doldurulmuşsa ve yumurta, süt ürünleri ya da muhallebi içeriyorsa, soğuk koşullarda kalması tavsiye edilir. Pek çok kişi her zaman tezgâh üzerinde kek saklamayı tercih etmesine rağmen, belirtilen kriterleri karşılayanları buzdolabında soğutmanız en iyisi olacaktır. Çilekli cupcake veya diğer meyve aromaları ile hazırlanan kekler, iki gün içinde tüketilmelidir ya da buzdolabında saklanmalıdır. Aynı şekilde limonlu cupcake gibi meyve dolgulu keklerin de buzdolabında tutulması önemlidir. Çikolatalı cupcake gibi yiyecekler ise buzdolabında biraz kuruyabilir. Onları dilerseniz mutfak tezgahında, mutfak dolabında veya mutfağın herhangi bir alanında tutabilirsiniz. Karışık aromalı cupcake ise dolgusuna ya da kremasına göre ayrı ayrı muhafaza edilebilir. Bu şekilde her ürün lezzetini uzun süre korur. Yumurta, süt ürünleri ya da muhallebi içeren buzlu veya dolgulu cupcake çeşitlerini buzdolabında saklamalısınız. Sade ya da ıslak cupcake tarifi hazırladıysanız veya satın aldıysanız, bunları oda sıcaklığında saklayabilirsiniz. Hangi saklama koşullarını seçerseniz seçin, küçük keklerinizi hava geçirmez bir kaba koyup ve kapalı tutmalısınız. Ancak keklerinizi herhangi bir yere aktarmadan önce, tamamen soğuduğundan emin olmalısınız. Onları kendiniz pişirdiyseniz, tüm buharı boşaltmaları için bir saat kadar bir tel rafta bekletmeniz gerekir. Kakaolu cupcake tarifi denediyseniz, muffin kalıpları tercih edebilir ve ürünler piştikten hemen sonra kolaylıkla servis tabağına alabilirsiniz. Kapalı bir kap, cupcake’lerin çabuk kurumamasını ve bu nedenle daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Küçük kekleriniz oldukça nemliyse, altlarına bir kağıt havlu koyabilirsiniz. Hava sıcak ise süt veya yumurta bazlı olmayan kremalarınız bu tür koşullarda eriyebilir. Bu nedenle cupcake’leri buzdolabında saklamalısınız. Keklerinizi buzdolabında saklarsanız, servis yapmadan önce bir süre bekletmelisiniz. Yumuşak cupcake tarifi hazırlayacaksanız, tarif içeriğini kontrol etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Her Damak Zevkine Uygun Mini Kurabiye Çeşitleri

Her Damak Zevkine Uygun Mini Kurabiye Çeşitleri

Herkesin damak zevkine hitap eden kurabiyeyi bulmak oldukça kolaydır. Çünkü kurabiye söz konusu olduğunda seçenekler çok fazladır. Kurabiyeler, en lezzetli tatlılar arasında yer alır. Çıtır çıtır veya yumuşacık olsun, kurabiyeler her zaman doğru miktarda tatlı ve lezzetlidir. Kurabiyenin aroma içermesi ek bir lezzet unsurudur. Kurabiye çeşitleri çok farklı tatlar, şekiller ve dokularda hazırlanır. Kurabiyeler arasındaki temel farklardan biri, pişirilme şekilleridir. Hamurlu gıdalar arasındaki tadı ve dokuyu büyük ölçüde değiştirebilecek pişirme yöntemleri vardır. Fırın tepsisine kaşık dolusu kurabiye hamuru koyularak damla kurabiyeler pişirilebilir. Pişirme sırasında hamur düzleşir ve yayılır. Çikolata parçacıklı, yulaflı kuru üzümlü ve çok daha fazlası dahil olmak üzere en sevdiğiniz kurabiyelerin çoğu bu şekilde yapılabilir. Bazı kurabiyelerin hamurları elle açılabilir. Bu kurabiyeler, bir oklava ile açılan ve bir bıçak, kurabiye kesici veya pasta yapım aparatları ile kesilen soğutulmuş hamurdan elde edilir. Çoğu zaman, bu kurabiyeler pişirilir ve ardından şekerlemeler, meyveler ve çikolatalarla süslenir. Preslenmiş kurabiyeler, yumuşak hamurun bir bisküvi presi veya pasta poşetine yerleştirilmesi ve hamurun, pişirme öncesinde farklı şekiller oluşturmak için dekoratif disklerden itilmesiyle yapılır. Bu yöntemle Fransız usulü macaron veya beze kurabiyeler yapılabilir. Başka bir pişirme yöntemi aslında fırın kullanımı gerektirmez. Yulaflı, fındıklı veya başka bir dolgu ile elde edilen mantar kurabiye bu yöntemle elde edilebilir. Kurabiyeler toplar halinde yuvarlanır veya bir tavaya bastırılır, çubuklar halinde kesilir ve ardından sertleşmesi için soğutulur. Çikolata parçacıklı, ananaslı çikolata parçacıklı, şeker hamurundan yapılan, beyaz çikolatalı, meyveli ve tarçınlı kurabiye gibi daha birçok sıra dışı lezzet vardır. Tuzlu kurabiye tatlı lezzetlerden hoşlanmayanlar için iyi bir alternatif olarak öne çıkar. Tatlıların yoğunluklu olduğu bir sunuma çeşitlilik katmak amacıyla da sıklıkla tercih edilir. Bu kurabiye türleri aromalı veya sade şekilde hazırlanabilir. Portakallı kurabiye başta çocuklar olmak üzere herkesin sevdiği bir lezzettir. Portakalın dış kabuğunu içerebilir ya da portakal suyu ile hazırlanabilir. Kurabiye fiyatları ürünlerin aromasına, markasına ve gramajına göre değişiklik gösterir. Fikir edinmek için BEBETO gıda ve şekerleme sayfamızı ziyaret edebilirsinz.

Lezzetli Kurabiye Çeşitleri

Lezzetli Kurabiye Çeşitleri

Damla çikolatalı kurabiye klasik kurabiyeler arasında yer alır. Nasıl yaptığınıza ve kullandığınız malzemelere bağlı olarak yumuşak ve çiğnenebilir ya da çıtır çıtır olabilirler. Her iki durumda da oldukça lezzetlidir. Sade browni kurabiye veya diğer ismi ile ıslak kurabiye en çok tercih edilen seçenekler arasındadır. Düşük miktarda un ve şekerden dolayı, yumuşak bir dokuya sahiptir. Kahve, çay, meyve suyu ya da herhangi bir içeceğe iyi bir şekilde uyum sağlar. Makaronlar, badem unu, yumurta akı ve ortasında kremalı ganaj bulunan pudra şekeri ile yapılan beze bazlı kurabiyelerdir. İçinde çiğneme gerektiren bir beze dokusu barındıran hassas bir dış kabuğa sahiptir. Acıbadem kurabiyesi, tatlı ve çiğnenebilen yoğun, yumrulu bir dokuya sahip Hindistan cevizi esaslıdır. Bazı acıbadem kurabiyeleri, ekstra lezzet için çikolataya batırılabilir. Hindistan cevizli kurabiye yapımı basit ve lezzet içeriği yüksek bir kurabiye türüdür. Fındık, fıstık veya damla çikolata ile zenginleştirilebilir. Sade kurabiyeler Hindistan cevizi ile süslenerek, daha etkileyici bir lezzet oluşturulabilir. Biscotti kurabiye de son zamanların popüler lezzetleri arasında yer alır. Biscotti aslında iki kez pişmiş anlamına gelir ve kurabiye de iki kez pişirilir. Bu da sert ve gevrek yapısıyla sonuçlanır. Biscotti, sade bademden duble çikolataya kadar çok çeşitli aroma ve soslarla elde edilebilir. Tırtıl kurabiye klasik Türk lezzetleri arasında yer alır. Un kurabiyesi kıvamında olan bu özel lezzet, Antep fıstığı veya çikolata ile süslenebilir. Şeker hamurundan kurabiyeler, şeker, un, tereyağı ve vanilya gibi temel malzemelerle yapılır. Hazırlanması kolaydır ve popülerdir. Tipik olarak, pudra şekeri, Hindistan cevizi veya renkli şekerle süslemeden önce hamurun açılması ve şekillerin kesilmesiyle elde edilir. Yulaf ezmeli üzümlü kurabiye, bir tür damla kurabiyedir. Adından da anlaşılacağı gibi yulafla yapılır, kuru üzüm ve şeker içerir. Kullandığınız malzemelere ve onları ne kadar pişirdiğinize bağlı olarak çıtır veya yumuşak olabilir. Elmalı kurabiye elma püresi ya da elma suyu içerir. Tahinli kurabiye popüler lezzetlerden biridir ve çoğu içecekle uyumludur. Zencefilli kurabiye, tarçın, zencefil, Hindistan cevizi ve pekmez gibi bolca baharatla yapılır ve hamurun açılıp şekillere bölünmesiyle oluşturulur. Bunlar dışında limonlu kurabiye ve çilekli kurabiye ya da kakaolu kurabiye çeşitleri ve daha fazlası da kurabiye çeşitleri arasında yer alır. Kurabiye ve cupcake fiyatları ürünlerin aromasına ve adedine göre değişiklik gösterir. En lezzetli cupcake ve kurabiyeler için sayfamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz.