FINDIK YAGI 50ml DODO

FINDIK YAGI 50ml DODO

FINDIK YAGI 50ml DODO

Ürün yorumu yok
Stokta kalan son 10 ürün!
Teslimat Bilgisi : 9,90 TL

Mağazaya özel 250 TL ve üzeri Ücretsiz Kargo

En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilir.

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.

21,11 TL
18,47 TLKDV
DAHİL
%13 İndirim 2,64 TL Kazanç
Hemen AL Sepete Ekle
  • ORİJİNAL ÜRÜNE
    %100 DESTEK
  • ÖDEME
    KORUMA SİSTEMİ
  • İNTERNETTE
    GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
  • Ürün Bilgileri

  • Taksit Seçenekleri

  • Ürün Yorumları (0)

  • Soru ve Cevap

Ürün Özellikleri

Marka Dodo

Fiyat Takibi

Ayrıntılar

Fındık Yağı Nedir?

Tatlı ve aromalı bir kıvama sahip olan fındık yağı, yemeklerden cilt bakımına kadar birçok alanda kullanılabilir. Akdeniz mutfağında sıkça kullanılan bir yağ olan fındık yağı, sağlık açısından oldukça önemli bir yere sahiptir.

Toplanan fındıkların prenslenmesiyle elde edilen fındık yağının mutfakta tercih edilmesinin başlıca sebepleri hafif bir aromaya sahip olması ve kızartmalarda kullanıldığında yağ kokusunun yemeklerde ağır bir kokuyla birlikte tat bırakmasını önlemektedir. Hoş bir aromaya sahip olan fındık yağı birçok yörenin mutfağında kullanılmaktadır.

Fındık Yağının Faydaları Nelerdir?

  • Kolesterolden cilt sağlığına kadar birçok faydası bulunan fındık yağı, aynı zamanda yaşlanma karşıtı olarak nitelendirilmektedir.
  • Cildin yaşlanmasını engelleyen fındık yağı, alzheimer gibi hastalıklara karşı koruma sağlayarak zihinsel yaşlanmayı da önlemektedir.
  • Cilt sağlığı için oldukça yararlı olan fındık yağının bir diğer özelliği ise cilde uygulanmadan önce badem yağı gibi ikinci bir yağ ile inceltilmeye gerek kalmamasıdır.
  • Cilde zararından çok yararı bulunan fındık yağı cilt tarafından kolayca emilir.
  • Fındık yağının en çok bilinen özelliklerinden biri de kolestrole iyi gelmesidir.
  • Kötü kolesterolü düşürmeye yardımcı olurken aynı zamanda iyi kolesterolün yükselmesini sağlar.
  • Zengin bir lif kaynağı olan fındık yağı sindirim sistemi açısından oldukça faydalıdır.

Fındık Yağının Cilt Sağlığına Faydaları

Fındık yağının cilt sağlığı üzerindeki etkileri birçok kişi tarafından bilinmektedir. Cilttarafından kolayca emilmesi ve tek başına cilt üzerinde kullanılabilmesi gibi özellikleriyle sıkça tercih edilmektedir. Aynı zamanda güçlü bir anti-bakteriyel özelliğine sahip olan fındık yağı, ciltteki sivilcelerin tedavisinde oldukça etkili sonuçlar vermektedir.

  • Cilt bakım ürünlerinde ve hazırlanan cilt bakım kürlerinde sıklıkla kullanılan fındık yağı, oldukça güçlü bir nemlendirici özelliğine sahiptir.
  • İçerik bakımından oldukça zengin olan fındık yağı, cildi besler ve ciltte kırışık oluşmunu engeller.
  • Cildin daha yumuşak, sağlıklı ve genç bir görünüm kazanmasını sağlayan fındık yağı, gözenekleri sıkılaştırır ve cilt yağını dengeler.
  • Herhangi bir yağ takviyesiyle inceltilmeye gerek olmadan kullanılabilen fındık yağı, cildi tahriş etmez ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilen bir yağdır.
  • Özellikle kuru ciltler için hazırlanan kür ve bakım maskelerinde sıklıkla kullanılan fındık yağı, cildin yumuşamasını ve nemlenmesini sağlamaktadır.
  • Fındık yağının kuru ciltler üzerindeki etkilerinden bir diğeri ise kuruluk nedeniyle meydana gelen döküntüyü önler ve kaşıntı sorununu ortadan kaldırır.
  • Birçok kullanım alanına sahip olan fındık yağı, güneş ve bakım kremlerinde de sıklıkla kullanılmaktadır.
  • Birçok güneş ve bakım kreminin içeriğinde yer alan fındık yağı, UV ışınlarına karşı koruma sağlar ve herhangi bir yan etkiye neden olmaz.
  • Fındık yağını güneşten korunmak için direk olarak cilde sürmek yüksek koruma sağlamaz.
  • Zengin içeriği ile yaşlanma karşıtı olan fındık yağı, zengin ve besleyici içeriği ile birlikte cildin daha yumuşak, parlak ve genç bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Fındık Yağının Saç Sağlığına Faydaları

Cilt sağlığında

 olduğu gibi fındık yağının besleyici ve onarıcı etkileri saç üzerinde de oldukça etkilidir. Birçok saç bakım ürününün içeriğinde yer alan fındık yağı, saçların güçlenmesini sağlayarak daha sağlıklı ve bakımlı bir saç elde etmenize yardımcı olur.
  • Fındık yağının en çok kullanıldığı kozmetik saç bakım ürünlerinin başında saç boyaları gelmektedir.
  • Saç rengini koruyucu özelliğine sahip olan fındık yağı, saçların daha bakımlı görünmesini sağlar.
  • Saç rengini uzun süre korur ve saça parlaklık verir.
  • Özellikle saça kahverengi tonlarını veren fındık yağı saçı nemlendirir ve birçok hasara karşı koruma sağlar.
  • Yüksek oranda nemlendirici özelliğine sahip olan fındık yağı, özellikle kış aylarında soğuktan etkilenen ve kuruyan saçların bakımında oldukça etkilidir.
  • Saç köklerini besleyerek saçların daha bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlar.



Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

Teslimat Bilgileri

En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilir.

İade / Değişim Bilgileri

  • n11.com’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör
  • Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz.
  • Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin.
  • Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz.

*Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarı
en az 75 TL olmalıdır

n11.com’dan satın aldığınız ürünle ilgili yorum yazıp görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Mağazaya Sor