Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Marka

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

3000 + Parça Puzzle

için 160 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç

3000+ Parça Puzzle

Hem çocukların hem yetişkinlerin sıklıkla tercih ettiği hobiler arasında puzzle diğer bir ismiyle yapboz yapmak bulunmaktadır. Keyifli olduğu kadar faydalı olmasıyla da kalpleri fetheden bu hobi boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendirmenize yardımcı olmaktadır. Oldukça gelişen bir ürün yelpazesi ve çeşitliliği sunan yapbozların parça sayıları, ölçüleri, renkleri ve temaları da birbirinden farklı modeller meydana gelmesini sağlamaktadır. Yeni başlayanlar, çocukluğundan beri bu hobiyle uğraşanlar, sabırlılar ve daha pek çok kişi için farklı seviyelerde ürünler sunulmaktadır. Farklı seviyelere hitap eden modellerin, ürün yelpazesi içerisinde yer alması hem farklı uzmanlık seviyelerindeki insanlara alternatif oluşturmakta hem de kendinizi tekrar tekrar sınayabilmenize yardımcı olmaktadır. Özellikle klasik modellerden daha büyük ölçülere ve parça sayılarına sahip 3000 + parça puzzle seçenekleri kullanıcıların zevklerine hitap etmeyi başarmaktadır. Genellikle dikdörtgen şekle sahip olmakla beraber modeller içerisinde farklı geometrik şekildeki seçenekler de yer almaktadır. 3000 parça ve üzeri puzzle modelleri, sizleri tabloların ince işçilikleriyle buluşturmakta ve detayları daha yakından görmenize yardımcı olmaktadır. Parça sayısı 3000 üzerinde olan puzzle modelleri kendini geliştirmek isteyen ve klasik modellerin dışına taşmayı seven kişilerin tercihleri haline gelmektedir.

3000 + Parça Puzzle ile Sınırları Zorlayın

3000+ Parça Puzzle ile Sınırları Zorlayın

Puzzle yaparken parçaların bir araya gelmesi pek çok insana keyif verirken aynı zamanda zihinsel açıdan da oldukça faydalı bir etkinliktir. Özellikle 3000, 4000, 5000 parçalık puzzle gibi yüksek parça sayısına sahip ürünler daha uzun süren bir zihinsel odaklanma istemektedir. Yapboz yapmaya yeni başlayanlardansanız ilk aşamada daha az parçalı modelleri tercih etmeniz, ardından yüksek parçalı seçeneklere yönlenmeniz hem sizin açınızdan daha keyifli hem de daha motive edici olacaktır. Her seferinde parça sayısını ve seviyenizi artırabilir, kendi rekorunuzu sürekli kırmayı başarabilirsiniz. Özellikle bu alanda uzmanlaşmış ve sabırlı şekilde tüm parçaları yerine oturtmayı başaran kişiler için 3000 parçalı puzzle veya daha büyük modeller sıklıkla tercih edilmektedir. Diğer bir yandan ürünlerinizin zorluk seviyesi elbette yalnızca parça sayısı ile de ölçülmemektedir. Örneğin bir modelin parça sayısı 3000 veya daha fazla olmakla beraber renkleri ve desenleri kolayca birbirine oturtabilir şekilde üretilebilmektedir. Bu nedenle parça sayısına dikkat ettiğiniz kadar ürünlerinizin renk ve desenlerine de özen göstererek tercihlerinizi yapmanız tavsiye edilmektedir. Puzzle tutkunları için ayrı bir heyecan kaynağı haline gelen yüksek parça sayısına sahip modeller içerisinde yalnızca 3000, 4000, 5000 parçalı seçenekler değil 20000 parça puzzle modelleri gibi ekstra büyük modeller de yer almakta ve yapboz severlerin gönlünü kazanmayı başarmaktadır. Geçirdiğiniz zamanın kalitesini artıran, keyifli zaman geçirmenizi sağlayan, zihinsel olarak gelişiminize katkı sağlayan, sabrınızı test etmenize olanak sağlayan ve daha pek çok avantaj sunan bu hobi ürünlerinin fiyatları da değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin, klasik modeller içerisinde daha fazla parça sayısı olup olmadığına veya ek özellikler gösterip göstermediğine göre puzzle modellerinin fiyatları değişebilmektedir. Temalar, renk yoğunlukları, parça kaliteleri ve daha pek çok kriter fiyatlandırma üzerinde etkilidir. Siz de 3000 parça puzzle fiyatları ve modellerine göz atmak için sayfamızı inceleyebilir, kendinize veya sevdiklerinize boş zamanlarını değerlendirebilecek keyifli bir hediye verebilirsiniz. Tercihinize göre 1000 parça puzzle seçeneklerine de sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

3000 + Parça Puzzle Model ve Ölçüleri

3000+ Parça Puzzle Model ve Ölçüleri

3000 parça puzzle boyutu da tıpkı modeller gibi çeşitlilik gösterebilmektedir. Parça boyutları veya ürünlerin tamamlanmış halinin şekli boyutların farklılaşmasına neden olmaktadır. Örneğin, 3000 parçaya sahip bir yapbozun bitmiş hali 116x85 cm olabilmektedir. 3000 parça puzzle ölçüleri modellere göre değişiklik gösterebilmektedir. Duvarlarınıza çok yakışacak el emeği tablolarınızın diğer bir çeşitliliği ise modellerin temalarından kaynaklanmaktadır. Mevsimlerden şehirlere, hayvanlardan figürlere kadar pek çok farklı tema ürünlerde işlenmekte ve herkesin zevkine göre farklı alternatifler kullanıcılarla buluşturulmaktadır. 3000 parça puzzle modelleri içerisinden New York, Londra, İstanbul gibi dünya şehirlerinin resmedildiği manzaralardan tercih ederek hayallerinizdeki şehirleri duvarlarınıza taşıyabilirsiniz. Renkli ve karmaşık desenleri, sürrealist modelleri veya canlı bahar çiçekleri de duvarlarınızı süslemenize yardımcı olacak seçenekler sunmaktadır. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz ailenizle birlikte zaman geçirmenize yardımcı olacak, anınızı keyifli hale getirecek bu aktivite ile estetik zevklerinize uygun seçenekler tercih ederek evinizi de dekore edebilirsiniz. Aynı zamanda modellerin çeşitliliği yalnızca temalardan değil parçaların üzerindeki dokuların farklılığından da kaynaklanabilmektedir. Daha yumuşak ve parlak parçalı seçeneklerden mat ve keskin hatlı modellere kadar pek çok seçenek sizlerin zevkine sunulmaktadır. Problem çözme yeteneğinizi geliştirirken eğlenmenize de yardımcı olan puzzle modelleri aynı zamanda renk ve desenleri ile de birbirinden çeşitli modeli sizlerle buluşturmaktadır. Şekilleri daha net tanımanıza, beyin egzersizlerinize katkı sağlamaya ve motor becerilerinizin daha da gelişmesine yardımcı olan yapbozlar her yaş için ideal bir hobi aracı ve hediye olma değerini hiçbir zaman kaybetmemektedir.

3000 + Parça Puzzle Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

3000 + Parça Puzzle Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

3000 parça puzzle çeşitleri veya daha farklı sayıdaki modellerden tercih ederken dikkat etmeniz tavsiye edilen bazı önemli hususlar bulunmaktadır. Öncelikle seçtiğiniz modelin soluk bir baskı ile üretilmemesine ve tüm renk ile desenlerin parçalar üzerinde belirgin şekilde işlenmiş olduğuna dikkat etmeniz oldukça önemlidir. Diğer bir yandan parçaların birbiriyle tam olarak uyum içerisinde birleşmesi de elbette ki bir yapbozun olmazsa olmaz özelliklerindendir. 4000 parça puzzle veya daha büyük modeller tercih ederken puzzleınızı yapabileceğiniz uygun bir ortamınızın olmasına, bitirdikten sonra ise asabileceğiniz alanınız olması adına önceden plan yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca ürünler içerisinde yer alan göz yormayan parçalara sahip modelleri tercih ederek hem göz sağlığınıza katkıda bulunabilir hem de daha keyifli zaman geçirebilirsiniz. Parçaların üzerindeki renk ve modellerin ışık altında kolayca yansıma yapmaması ve renk değiştirmemesi de oldukça önemli bir husustur. Parlama yapmamaları amacıyla genellikle parçaların üzerinde özel bir doku veya pürüz bulunmakta, bu sayede desenler daha belirgin şekilde yansıyabilmektedir. Parçaların kalitesi de ayrıca dikkate şayan ölçütler arasında sayılmaktadır. Modellerin içerisinden eksik parça çıkma veya parçaların kaybolma ihtimaline karşı yedek parça desteğinin verilip verilmediği de önemli bir kıstas olarak karşınıza çıkmaktadır. Puzzle modelleri içerisinde tercihinizi yaparken mutlaka kolayca sıkılmayacağınız ve ilginizi çeken modellere yönelmenizde, kendinize en uygun parça sayısına sahip seçenekleri tercih etmenizde büyük fayda bulunmaktadır. Faydaları saymakla bitmeyen puzzle aktivitesini düzenli olarak yapan çocukların motor becerileri, zihinsel gelişimleri ve hafızaları daha sağlıklı olabilmekte, yetişkinlerde ise Alzheimer gibi hastalıklarla savaşırken etkin olabilmektedir. Aynı zamanda çocuklarınızla daha verimli aktiviteler yapmanızı sağlayabilecek, karmaşık parçalardan bütüne gitme yolculuğunda sizlere tatmin edici bir his sağlayacaktır. Duvarlarınızı kendi zevkinize göre tercih ettiğiniz tablolarla süslemek ve emeğinizi duvarlarınızda sergilemek için de fırsat sağlamaktadır. Sizlere hem görsel ve estetik keyif verecek hem de faydalı zaman geçirip eğlenmenizi sağlayacak bu ürünler içerisinden kendi zevkinize uygun modelleri ve boyutları tercih edebilir, 3000 parçalık veya 4000 parça puzzle fiyatları gibi büyük seçeneklerin özelliklerine göz gezdirerek keyfinizi katlayabilirsiniz. Aynı zamanda 2000 parça puzzle seçeneklerini de sayfamızdan inceleyebilirsiniz.