Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Marka

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Renk

Başka bir kelime deneyin

Cinsiyet

Başka bir kelime deneyin

Sezon

Başka bir kelime deneyin

Beden

Başka bir kelime deneyin

Desen

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Yurt Dışından Gelsin

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

Kadın Atkı

için 368 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç

Kadın Atkı

Atkı ve kaşkol hem kadın hem de erkek ve çocuk giyiminin vazgeçilmez koruyucu parçası olmasının yanında şık bir aksesuar olma özelliğiyle bilinir. Günlük olduğu gibi özel günlere özgü modelleri de bulunan ürünler oldukça zengin malzeme ve renk seçeneğine sahiptir. Kadın atkı modelleri arasında sıklıkla rastlananlar örgü ve renkli şal desenli modellerdir. Farklı bağlama şekilleri ile günlük olarak mont içine kazak ya da gömlek üzerine bağlandığında şık kombinler ortaya çıkar. İnce yün örgü olarak üretilen bazı modeller esnek ve rahat olması sayesinde istenilen şekilde bağlanabilir. Farklı renk ve desenlerde kullanıma sunulması kullanıcıya zevkine göre renk tercih olanağı sunarken renginin atmaması da uzun süreli kullanıma olanak sağlar. Diğer yandan boyut olarak daha büyük olan atkı modeli geniş ve uzun olarak tasarlanmıştır. Bazı ürün çeşitlerinde kullanılan mavi ve bordonun uyumu atkıyı her kıyafete uygun hale getirir. Akrilik, yün, polyamid ve moherin eşit oranda karışımından üretilen ürün 180cmx30cm ölçülerindedir. Bazı bayan atkı modelleri eldiven ile birlikte set olarak kullanıma sunulur. Çizgili olduğu gibi farklı tasarımlar bu modeller üzerinde oldukça şık durur. Genellikle 2 rengin kullanılması ve uç kısımlarının daha canlı bir renk ile ve farklı iplik türü ile bitirilmesi farklı malzeme ve renklerin uyumuna iyi bir örnektir. Yumuşak dokusu ile oldukça sıcak tutan ürün standart ölçülerdedir. Malzeme karışımı olarak yün, pamuk, polyamid, akrilik, kid moher, viskon ve polyester tercih edilmiştir. Boyu 200 cm ve eni 25 cm ölçü atkılara birkaç kez dolanabilme imkanı verir. Çizgili modelin yanında püsküllü olarak örülen model de uzun olarak tasarlanmıştır. Püskül boyu 20 cm olan modelde atkının boyu 204 cm eni ise 48 cm’dir. Büyük deseni olan şalın ipliği polyamid, akrilik ve kid moher karışımıdır. Geniş olduğu için panço olarak da kullanılabilmesi mümkündür. Siyah, beyaz ve kahverengi, krem renklerinde üretilen atkılar her türlü kombin ile uyum sağlar. 180 cm boy ve 30 cm genişliğinde üretilen başka bir model gri üzerine siyah zebra desen ile kullanıcının beğenisine sunulur. Ayrıca geometrik desenli yün, akrilik, viskon, metalize fibre, poliamid iplik karışımından üretilen geometrik desenli atkılar 184 cm x 20 cm ölçüleri ile standart ölçüler arasında yer alır. Ürün ayrıca uzun ve parmakları açıkta bırakan eldiven modeli ile kullanıcısına şık bir görsel sunar.

Atkı ve Kaşkol ile Her Mevsim Şıklığı Yakalayın

Atkı ve Kaşkol ile Her Mevsim Şıklığı Yakalayın

Farklı boy ve şekildeki ürünler kullanıcılarına her mevsim şıklığı sunar. Çalışanlar için ofis şıklığı olarak gömlek ya da ceket üzerine takılan şallar her mevsim şık kalmada katkı sağlarken farklı temadaki kaşkoller yılbaşı ya da doğum günü hediyesi olarak da sunulabilecek ürünlerdendir. Yılbaşı teması baz alınarak üretilen çoklu renkli ve kar tanesi deseni ile konsept atkılar büyük oranda yün katkısı ile sıcak tutmada iddialıdır. Ayrıca içeriğinde bulunan %20 oranındaki poliamid atkının dayanıklılığını arttırır. Ürün 190 cm boyu ve 48 cm eni ve aynı desenden uzun parmaksız eldiveni ile kış kombinlerinde kullanılabildiği gibi yılbaşı hediyesi olarak da değerlendirilebilir. Kadın atkı örgü modelleri boyunluk ve farklı renklerin bir araya gelerek farklı tasarımların oluştuğu uzun atkılar ile kullanıcılarının beğenisine sunulurken çift taraflı baskılı polar olanlar da üzerindeki figürler ile dikkat çeker. Siyah, gri ve bej gibi örgü boyunluklar hem erkek hem de kadın kullanımına uygundur. Bunun yanında kumaş atkılar da aynı kumaştan şapka ile tesettür giyiminde tercih edilir. Siyah kumaştan üretilen modelde ürün şapkanın bir parçası olarak üretilmiş olup istenilen şekilde bağlanabilecek kadar esnektir. Şapka detaylı başka bir modelde şapka düğme detaylı olup kahverengi ve kırçıllıdır. Ona bağlı olan atkı ise şapkanın arkasına eklidir. Pratik kullanım tercih edenler için şapka ve atkı bir arada model ideal bir tercihtir. Ayrıca futbol takımı temalı polyester ve akrilik iplikten üretilen atkılar da unisex tasarımları ile takımlarının renklerini boyunlarında taşımak isteyenlerin beğeniyle kullandığı modeller arasındadır. %100 akrilikten üretilen başka bir model püsküllü olarak üretilmiştir. 185 cm x 24 cm boyutlarında üretilen ise çift taraflı karo ve emoji baskı ile dikkat çeker. Her sezon kullanılabilecek diğer bir model örgü boyunluk, mont, ceket, kaban gibi kıyafetler ile kullanıldığında farklı renklerdeki modelleri ile kombine farklı bir hava katar. Sadece günlük değil özel günler için sim detaylı atkılar takımların üzerinde kullanıldığında takıma farklı bir hava katar. Zemini siyah olan atkı tamamen İtalyan iplikten üretilmiştir. Boyu 200 cm, eni 25 cm olan ürün ağırlıklı olarak yün, pamuk, polyamid ve akrilikten üretilmiş olup üründe ayrıca bir miktar kid moher, viskon ve polyester kullanılmıştır. Yumuşak dokusu ve sim detayı ile farklı giysiler ile kombine edilebilir.

 Atkı ve Kaşkol Çeşitleriyle  Tarzınızı Renklendirin

Atkı ve Kaşkol Çeşitleriyle Tarzınızı Renklendirin

Atkı ve kaşkol özellikle kış aylarının vazgeçilmez parçaları arasında yer alsa de işlevinin sadece sıcak tutmak olmadığını belirtmekte fayda var. Örgü, polar, düz, desenli gibi farklı renk ve malzemelerden üretilen ürünler mont içinden ya da üzerinden boynuna bağlandığında sıcak tutarken serin bahar havalarında tek başına alındığında da soğuktan korur. Bunun yanında farklı bağlama teknikleriyle şık kombinler yaratma konusunda da destek olan ürünler, zarif tasarımlarıyla özel günlerde de kullanıcısına kombin yapma kolaylığı sağlar. Kadın büyük atkı geniş ve uzun olmasından dolayı panço niyetine de kullanılabilirken mont üzerine takıldığında da sıcak tutar. Zengin renk ve desen skalasına sahip olan kategori aynı desen ve renkten şapka veya eldiven ile kombinlenebilir. Sadece kadın modelleri değil erkek atkı modelleri de farklı bir stil yakalamak isteyen kullanıcılarının ilgisini çeker. Bazı kullanıcılar için kaşkol ya da boyunluk tarzlarının vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. İster spor ister klasik her türlü kıyafete uyum sağlayan atkı ya da boyunluk modellerini bir arada kullanmayı iyi bilirler. Farklı konsept ve desendeki ürünler bu tip kullanıcıların gardıroplarından eksik olmasa da kaşkol hemen her insanın gardırobunda yer alan ürünlerdendir. Klasik tarzı olanlar kumaş seçenekleri tercih ederken renkli atkılar spor tarzı tercih edenlere hitap eder. Kadın kışlık atkı modelleri ise daha çok uzun örgü ve boyunluk modelleri ile dikkat çeker. Büyük çiçekli desenden çizgili desene kadar birbirine uyumlu renklerden dokunmuş ürünler kış aylarında kullanıcılarının boynunu süsler. Bazı modellerin geniş olması sadece boynu değil omuzları da sıcak tutmasını sağlar. Geniş modellerin yanında dar modeller de boyna birkaç kez dolandığında kışın soğuk havalarda oldukça koruyucudur. Ayrıca mont, kaban ve trençkot üzerine takıldığında renk uyumu ile farklı bir şıklığı yakalamaya yardımcı olan ürünler, sade tasarımları ile zarif bir kombin yaratırken püsküllü ve renkli modelleri kıyafete görsel zenginlik katar. Her haliyle kullanıcılarının tarzını renklendiren ürünler, takım renklerinden oluştuğunda ise takım maçlarının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alır. Çift tarafı baskılı, farklı tema ile üretilen atkı modelleri ise iyi bir hediye olabileceği gibi verdiği mesaj ile dikkat çeker. Farklı teknikler ile boyna bağlanabileceği gibi saç aksesuarı olarak da şık durmaları esnek kullanım olanağı sunar.

Atkı ve Kaşkol Modelleri İçinizi ısıtır

Atkı ve Kaşkol Modelleri İçinizi ısıtır

Yumuşak dokulu, yün, akrilik ve farklı kumaşlardan üretilmiş atkı ve kaşkol modelleri fiziksel varlıklarının yanında görüntüleriyle de kullanıcılarının içini ısıtma konusunda iddialıdır. Soğuk havalarda en çok üşüyen bölgeler el ve boyun bölgesidir. Bazı kaban ya da montlarda yer alan dik yakalar boynu tutsa da soğuğun önüne geçemeyebilir. Bu gibi durumlarda yün ve akrilik karışımı örgü atkıların yanında kumaş olanlar boyna sarılığında soğuğu keser. Özellikle soğuğa karşı hassas olan kullanıcılar sonbahardan itibaren farklı malzeme kalınlıklarında atkı kullanmaya başlarlar. İlk zamanlarda kullanılan ince atkıların yerini soğuklar arttıkça da kalın modeller almaya başlar. Kullanıcı rengi ve dokusuyla kendi tarzına uygun modeli kategoride yer alan zengin ürün gamı içerisinde bulmayı başarır. Bununla birlikte bazı kullanıcılar atkının yanında aynı iplikten örülmüş bere ve eldiven kombini ile kışı şık geçirmeyi tercih ederken bazı kullanıcılar ise tercihlerini farklı renklerin uyumunu yakalamadan yana kullanırlar. Her durumda kadın yün atkı kullanıcıların kış aylarındaki ilk tercihleri arasında yer alır. Bağlama şekli kullanıcının yaratıcılığına bağlı olarak değişirken farklı kombinlerde uyguladıkları değişik bağlama teknikleri her seferinde yeni bir atkı takmış hissi yaratır. Dar modeller boyna bir kereden fazla dolanabilirken geniş ve uzun modeller boyun ile birlikte omuzları da sıcak tutar. Boyunluk olarak tasarlananlar montların içine ya da üstüne takılabildiği gibi pratik kullanımı ile yaygın olarak kullanılan ürünler arasındadır. Bağlama kaygısı olmadan sadece boyuna geçirerek kullanılan boyunluk modelleri, takıldığı andan itibaren formunu bozmadığı için kombin olarak spor kıyafetlerle tercih edilir. Her yaş grubunun beğenerek kullandığı ürünlerin püsküllü ve ponponlu gibi farklı tasarımları çocukların severek kullandığı modeller arasında yer alır. Ayrıca çift yüzü baskılı modeller üzerindeki hayvan figürleri gibi baskılar da çocukların beğenisini kazanır. Sadece günlük kullanımda değil outdoor aktivitelerinde de boyunluk olarak kullanılan polar malzemeden üretilen ürünler, hem boyunluk hem de bere olabilme özellikleriyle dikkat çeker. Tüylenme yapmayan, renkleri solmayan ürünler uzun süre kullanılır. Farklı renklerin yanında özellikle kadın atkı siyah her giysiyle birlikte kullanılabildiği için en çok tercih edilen renkler arasında yer alır. Siyah atkının açık renk, kareli veya siyah palto ile birlikte kullanıldığında kıyafete zarafet katması kullanıcılarını memnun eder. Mavi kaşkol modelleri, birbirinden farklı renkleri ile sayfamızda!

Atkı ve Kaşkol Modelleri ile Kombinler Daha Renkli

Atkı ve Kaşkol Modelleri ile Kombinler Daha Renkli

Kadın atkı mavi, mor, yeşil, bordo, lacivert, kırmızı gibi canlı renkleriyle mont ve paltoların üzerinde şık durur. Geometrik desenli, çizgili, zebra ve çiçek desenli atkılar ise içindeki herhangi bir renge uyan montlara farklı bir hava katar. Boyna sarılarak kullanılabildiği gibi montun omzuna sarıldığında farklı bir hava verir. Günlük yaşamda ve iş yerinde gömlek ile kombinlenebildiği gibi triko kazaklar üzerine de takıldığında uyumu yakalar. Renk seçeneğinin fazla olması sayesinde her türlü kıyafetle uygun ürünü bulmak kolaydır. Estetik tasarımlarıyla da ön plana çıkan ürünler özel günlerin de başarılı aksesuarları arasında yer alır. Akrilik, kaşmir, pamuklu, polyester gibi malzemelerden üretilen atkıların seçimini kullanıcı tercihi belirler. Bir ya da birden fazla ürüne sahip kullanıcılar dış mekan aktivitesi sırasında polar türü bir boyunluk tercih ederken, hafta sonu renkli bir boyunluk ile farklı bir tarz yakalar. İş yerinde kıyafetinin üzerine doladığı atkı ile beğeni kazanırken davette şık bir takım üzerine sarkıttığı simli atkı ile tarzını gösterir. Omuza dolanan kadın geniş atkı ise hava almak için kısa süreliğine dışarı çıkan kullanıcılar için kurtarıcı olmasının yanında serin havalarda da yürüyüş sırasında omuza alındığında sıcak tutar. %100 polyesterden üretilmiş siyah, pembe, yavruağzı gibi farklı renklerde kullanıma sunulan suni kürk boyunluklar ise her ortamda şıklığından ödün vermeyenlerin tarzına uygundur. Ayrıca 170 cm uzunluğunda üretilen suni kürkler atkı olarak kullanılır. Zebra desenli model ise gösterişli duruşuyla dikkat çeker. Kar tanesi gibi farklı desenlerin olduğu polar bere, atkı ve eldiven takımları takım sevenler için ideal tercihler arasındadır. Örgünün yanında rengarenk tekstil modelleri yumuşak dokularıyla rahat kullanım sağlar. 90x190 cm ölçülerindeki etnik desenli şal her sezon kullanıma uygundur. Kiremit, yeşil rengin eşit olarak kullanıldığı ve püskülleri gri olan model %100 akrilikten üretilmiştir. Farklı renkleri de mevcut olan model her zevke uygundur. %100 akrilikten üretilmiş başka bir model boyunluk olarak tasarlanmıştır. Unisex olarak tasarlanan ürünün görüntüsü daha çok boğazlı kazak giymiş görüntüsü yaratır. Likralı ve fitilli olan ürün kolay deforme olmaz. Kiremit renginde ve örgü olarak dik yaka üretilen boyunluk panço şeklinde olup omuzları kapatacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca altından birkaç yerden sarkan püskül detayı dikkat çeker. Akrilik ve poliamidden üretilen ürünün parmaksız ve uzun eldivenleri de vardır. Kadın kaşkol modelleri arasında yer alan kareli ve ekose kumaştan üretilen atkılar, modası geçmeyen zamansız tasarımlardandır. Her dönem rastlamak mümkündür. 194 x 69 cm ölçülerinde olan modeli omuz şalı olarak kullanılabilirken daha dar modelleri boyuna farklı şekillerde dolanarak kullanılır. Örgü ve poların yanında ekose desenli boyunluk modeli de püskül detayıyla şık durur. Sayfamızdan Koton atkı ve kaşkol modellerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Atkı ve Kaşkol Çeşitleriyle Her Dönem Şıklığı Yakalayın

Atkı ve Kaşkol Çeşitleriyle Her Dönem Şıklığı Yakalayın

Aksesuar çağlar boyunca insanların hayatındaki önemli detaylar arasında yer alır. Atkı ve kaşkol modelleri sadece aksesuar olmakla kalmaz aynı zamanda fonksiyonel özellikleriyle de kullanıcılarına destek olur. Fiyat modele ve malzeme cinsine göre değişen ürünler bahar ayarında farklı bağlama şekilleriyle gösterişli aksesuarlara dönüşürken kış aylarında boyna dolandığında ya da omuza alındığında soğuktan korur. Püsküllü, kareli, ekose, kaşmir ve örgü modelleri farklı kıyafetlerle kombinlendiğinde beğeniyle kullanılan kışlık parçalar haline gelir. Bunun yanında suni kürkten üretilmiş farklı boydaki kadın kaşkol modelleri şık olduğu kadar gösterişli duruşuyla da dikkat çeker. Siyah gibi klasik rengin yanında pembe, kırmızı ve farklı renkli haliyle de kullanıcılarının beğenisini kazanır. Klasik modellerin yanında fırfır detaylı romantik kaşkol çeşidi kategorinin zengin ürün skalasını görmek için iyi bir örnektir. Doğadaki tüm renklerin ayrı ayrı ya da bir arada kullanıldığı atkılar fonksiyonel olmalarının yanında kıyafete görsel zenginlik katar. Tek katlı olanlar günlük olarak kullanılırken çift katlı olanların tek tarafında yer alan detay kaşkolün kolay bağlanmasını sağlar. Kadın uzun atkı omuza alınarak kullanılabildiği gibi uzun paltoların üzerine bırakıldığında paltoya görsel bir zenginlik katar. Ayrıca mont içinde boyuna dolanarak kullanılabildiği gibi omuza sarılarak da kullanılabilir. Kış aylarının vazgeçilmez parçası olarak bilinen uzun modeller serin havalarda tek başına da kısa süreli soğuktan koruma konusunda kullanıcısına destek olur. Uzun ancak dar modeller montun içinde kullanılabilirken boynu soğuktan korur. Aynı şekilde polar, yün gibi farklı malzemelerden üretilmiş boyunlukların kullanımı kolaydır. Özellikle outdoor aktivitelerinde kullanılan ürünlerin sadece boyuna takılması yeterlidir. Çıkarılmadıkları sürece formları bozulmaz. Örgü tasarımın yanında ekose olarak tasarlanan şekli spor kıyafetlerin içinde oldukça şık durur. Farklı renk ve tasarımları sayesinde kullanıcıya başarılı kombinler yapma konusunda destek olan ürünlerin her kıyafete uyacak çeşitlilikte ürüne sahip olması kullanıcılara farklı kombinler yapabilme avantajı sağlar. Onlarca farklı atkı ve kaşkol çeşidine kadın aksesuar sayfamızı inceleyerek ulaşabilir beğendiğiniz modelin siparişini güvenle verebilirsiniz.